14th OgOs 2011 - Building Capasity?? Ape tu??

ASSALAMUALAIKUM

sO,keje ct kt pejabat arini ialah
key in data-data fail dalam sistem e-failing
yang dicipta ku sndiri menggunakan microsoft access
(adew ct cter dalam pOst yang lepas,mls nk ulang blik kenapa dan mengapa :P ) ...
banyak wooo nk kena key in,
sumenyer 6 fail,
kena siapkan sebelum abis pOse
sbb nanti adew pemeriksaan dari mane ntah nk tgk..
ct bimbang ct nyer e-failing tu xditerima nanti,
xpasal2 kena marah nga bOs..
ayyyOO..

Lepas tuh,
ct tolong kema menelefon sume PBT kat Kelantan...
cam biase lah,semestinyer mendebarkan..
tp ct dah terbiase daa,
bercakap pon xskema cam mula2 nk telefon sume PBT,
skrg lebih rilex ckit

Lepas siap menelefon,
ct pOn sambung la keje e-failing tuh...
sakit belakang lORhhh...

then tetibe ajew, bOs bEsar,En.Ruslan Hassan
(bOs kecik En.Arman Zulkifli,yg tnda bku repaOrt kami)
panggil 3 orang budak praktikal,sape lg kn...
kami bertiga laa..ct kema dan tiqah..
kitOrg punye la takOt kn...
takOt kna sOund ngan bOs ke ape ke...
tp rupenyer2nyer dia nk bg satu kerja pada kami.
dia nak kami semua bagi idea tentang cadangan-cadangan
yang dapat dilaksanakan supaya orang ramai
mengambil berat tentang isu kebersihan..

dia adew bgthu cadangan itu bg mencapai matlamat 'buiding capasity..
ntah kebende la tuh...
kitOrg buat2 paham jer lah depan bOs...
bos pOn terang la cmna nak bg idea..
kami mendengar dengan penuh ketekunan
walaupOn pdhl kOsOng xmasOk ape...hehehe..


(ini kot idea yg bOs nk...google je neh..hehe)


p/s: sampai skrg ku masih xpaham ape itu buiding capasity..hehe

No comments:

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥