15th OgOs 2011 - 3 Dara Pingitan Sibuk :P

ASSALAMUALAIKUM ANAK-ANAK SEKALIAN..

keje ct kat pejabat arini
adalah menyambOng kerja semalam
yang xtahu sampai bila nak abis tuh
iaitu key-in data fail dalam sistem e-failing...
hOhO...
sepatOtnya keje ni dibuat 3 Org,
ct kema and tiqah tapi
disebabkan masing-masing bz.
sO,ct kna uruskan sOrang2 bende neh..
tp xpelah,kerja dOrg lg sush...

yg kema kena masOkkan data akaun ape ntah...
En.Faizal,Penolong Akauntan yang bagi kema suOh buat...
mmg penin bermain ngan nOmbOr...
cian dyer,dah la byk gilewwww...

tiqah plak kna buat banner menggunakan adObe photoshOp,
tiqah pOn ct kecian jugak
sebab dy kena pikirkan idea sendirian
untuk membuat banner tuh...
banner tuh mengenai mercun....
ct nk tOlOng pOn xreti...
sO kerja dOrang memang lagi susah la dari ct,

kerja ct cuma perlu tiru data
and masOkkan dalam sistem jer...
huhuhu...
mOga2 dOrang xmenjadi gila
selepas abis praktikal nanti..
hehehehe



Pastu,
time dOk penin2 nak buat kerja kami...
kami sempat lagi menyudahkan kerja yang bOs besar bagi tuu..
xtahu la cadangan-cadangan kitOrang ni
dapat diterima dy ke x...
dah la mesyuarat yang nak membincangkan pasal tuh
akan diadakan petang esOk...
arap2 lau adew cilap,
dy sempat lagi nak edit...
kitOrang da kehabisan idea da...
huhuhu...

eh! lupe nk cter yang sbenarnyer semalam
kitOrang da antar da cadangan-cadangan kami
tapi ditOlak mentah-mentah Oleh bOs
n dyer suOh buat semula..
huhuhu...
itu yang isau tuh dia tOlak lagi esOk..
memang itu jer kami dapat buat,
da abis pikir da..
ciap amek cOntOh luar negara agy...
advance x??hahahaha...

No comments:

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥