15th Sept 2011 - OT gitu :D

ASSALAMUALAIKUM

hari ini kerja banyak
banyak sesangat



1. kerja bOs besar,En Ruslan - siapkan banner untuk taman litar. edit2 sikit lagi.

2. kerja En.Faizal - mencari kesalahan dalam buku anggaran bajet setiap PBT (12 PBT semuanya) dan buat surat ape entah (kerja ini dia bg kema)

3. kerja Cik Rusdiana - cOpy kertas kerja dari microsOft wOrd ke micrOsOft pOwerpOint . sebab dia kena bentangkan ari ahad nanti. 60 pages semuanya (kerja sampai OT)

4. kerja Puan Azlina - print senarai fail tutup dari sistem e-failing dan sila bukak fail baru untuk mesyuarat bla bla bla
*bla bla bla- xleh beritahu,rahsia kerajaan..hehe

5. kerja En Azmi - tolong tampalkan lampiran di setiap kertas yang telah diphotostat..banyak sangat kertas..tebal2 (kerja ini pun sampai OT. kesian dy. kena hantar hari ini juga tp mesin phOtOstat gila buat hal..ink habis la,kertas jammed la.. teruk gila2!)

pendek kata..
pendek yang kata,panjang xkata apa2
semua kerja di atas TIDAK dapat disiapkan!

yang last tu maybe sempat siap
sebab abe mie xbalik lagi tadi
dia kena hantar hari ini jugak!
nak tolong tapi parent dah tunggu kat luar..
sampai kul 4 je leh tOlOng
huhuhuhu..

semalam pOn dy da OT
stresss bebenOr nampak
handset dia pun dia campak dlm tOng sampah
asik berbunyi jer..
hahahaha..
(jgn ganggu jgn ganggu)

sepatutnya,ahad-rabu balik kul 5..
ari khamis pukul 3.30 balik
itu yang kalut gila

OK LAH SAYANG..
BANYAK BENDA NAK TULIS DALAM REPORT
GOODNITE BEBEH.
ESOK CUTIIIII :D


p/s : tengah buat repOrt,walaupun pOk gO masih buat hal...sabOOOr :)

10 comments:

teha said...

xpe.. biar lmbt asl selamat.. hehe

dill said...

dont push yourself too hard ya. nnt makan diri.

dill.

Ekinn Zhareef said...

buat selo2. hehe. yg pntg siap ;')

Fatin Sallehuddin said...

wah . cuti . sama ah . cuti 3ari . heaven doh :)

ekabukanmakcikkau. said...

henset buang dalam tong sampah ? hahhahahaaa

Sharpy Razak said...

wah... pekerja contoh ni! kehkehkeh

bella luna said...

wah,nie cam dah buat report nie,hehe,.cian siti,byk2 kerja pun jgn lupa makan ye:)

ctk said...

teha : hehe... mesti..trime kaseh :D

dill : wOkeh yunk . i will nOt push myself.. just stress with the repOrt. but i had finished it ...waaaaa....sronOknyerrrr!

ekin : ct buat dengan 200km/j...sangat laju...xnk da buat selO2,nti ct malas pikir..haha

fatin : nape 3 hari???xley jadi neh..hOhO

ekabukanmakcikkau : yup,dy cmpk dlm tOng sampah..maybe da stress sangat..haha

sharpy : trime kaseh...hehe..tp just praktikal je..hOhO..

bella luna : hehehe..repOrt praktikal....makan mane bOley lupa..wajib! hahaha

Rara. said...

gila banyak kerja ct, berdedikasi sungguh -.-

zarina zainal said...

aduh2 cian cik ct sy ni. byk keje nk disiapkan. huhu senyum okay :)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥