09th Oct 2011 - Asal Ngan Blog Ni ?

ASSALAMUALAIKUM

terima kaseh pada yang respOn pada entri lepas
sangat2 terharu lOrh
SAYA SAYANG KAMU SEMUA PADAT2!
hahahahaha

Oklah, pada yang belOm respOn,
pergi respOn dulu
yang sudah ,bace neh
hahahaha, memaksa plak
gurau ajew lah :P

entri kali ni sebenarnyer ct nak mintak tOlOng dari kamu2 semua
kepada yang pakar sal blOg Or tidak pakar
ct nak tanye neh
kOrang ada perasan x
kenapa tajOk entri ct xder eh?
apa yang da ct tercilap tekan?
ct xdapat kesanlah
plizzz tOlOng2
macam xidOp je entri lau xder tajOk
huhuhuhuhu


???????

lagi satu,
cuba kOrang scrool dOwn paling bawah
kenapa adew ruang lagi selepas pOwered by tuh?
apa lagi yang ct cilap
adOiiii..bingung2
plizzz tulun eh

yang dapat tOlOng
ct bg 5inggit
lau xckup ct up lagi
hahahahahaah
xyah wat entri, xyah nak amek header bagai
ini bukan cOntest
adiah ni ditutup setelah ct thu cmna nk selesaikannya
atau ader org 1st yg selesaikan
hahahahahaha (bajet suda)
agpOn ct cuma nk pertOlOngan dari kamu semua
bOley tOlOng x??
hehehehehe..peace!

MAAF, REPORT XDER!
SEBAB KEJE SAYA ON9 AJEW TADI
HAHAHAHHAHAAHA

24 comments:

iszieylyanziy said...

haha,,,sayang padat2..sayang ketat2..err err,,is tataw la cm ne,,ngee,,tny y ag pakar

anismelon said...

hehe...tok leh na tolong..tak pakar blog..weee..t tunggu jawapan org len erk..setting mb..

stellaizz said...

alahai cian ct...stella x pandai sgt..hope ada org yg pakar bab nie tolong ct

ILA HonEyBuNNy said...

aik?? napa jadi gitu dear....

tempat letak tajook tu ilg ke?ila pun xtau geleng2 kepala...hehe

Cik Orkid said...

post title ade . a'ah lepas powered by tuh ade ruang kosong lak . hurm , tnya p.cik makcik blogger yg expert ah. hehe .

Tukang Karut said...

ntah... aku buta IT...

Fatin Sallehuddin said...

aloh , sian betui kat kwn km neh . tp sori lah ct , km pon tatau na buat cemna . almaklumlah buta it . hik3~

Rara. said...

ouh, tajuk dah elang? jap, rara try pikir tgk camna,hehe!

#report Rara tak pernahnya nak siap :(

DRceria said...

DRC pun x pakar sgt....hurmmm....... tlg simpati blyeh...??? >.<

Woofer Storm said...

sy pun kurang pasti,mgkn ada kod yang terkurang kot..sy pun kurang tahu pasal ni..

*kalau awk snggup,cuba try tukar template baru..mana tau masalah ni selesai,tapi sy tak pksa,mgkn masalah lain ke..ermmm sory^^

budakijaupendek said...

maaf tak dapat tlong,
saya tak mahir. huhu

reenapple said...

tajuk entry ada je..
yg bawah tue tak tao... =)

KUKUMALU said...

buang jer terus kst design.nt xde lah tu

Akue Achik said...

kjap g sy bca..brp ari tak dpt on9..huhu

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

ermm..virus kott..huhu..takpe2, g tanye pada pakar oke dear :)

dhiera said...

perasan jugak..mungkin ada silap di HTML kot~

yusuflaili said...

salam;
Buat masa ni entri ni ada tajuk pun..mula2 bukak tak ada sekarang ada balik..mungkin kena tukar template lain agaknya.awak kena rujuk kepada pakar.kat sideber kanan blog aku diruangan bloglis kamu cari "teknik buat blog"..disitu mungkin ada caranya..

suha said...

ct,

suha nak tolong pun sendiri tak reti lahh.

have a nice dayy k :)

Mohd Izzar said...

ape yg ko letak kt tajuk tu? mesti gambar kn? cba delete blik la, apa yg ko cba buat tu..

yang bwh sekali tu..tak tau la plak kenapa. hohoh..

budak penjara said...

ak nk ajar pon x pandai ni sbb blog aku pn cam haram je..hehe

Run Away said...

kena ejas2 kat design...kot...tapi kan..kalau sy tak tahu watper...clear kan sume..buat yang baru....hek...;d

si kiut lavender said...

kita pun tataw..tapi sja gedix gak komen...xpa an3...hee...

btw,,bila skl skroll ke bwah...cantekklah ruang tuh...cam dok kat aerospace..hehehe

ctk said...

terima kaseh semua...ct akan try cari mslhnyer.. and thank 4 all idea :)

tiefazatie said...

xphm..blur..hee

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥