15th Okt 2011 - Dinner Bukan Seperti Ku Sangka

ASSALAMUALAIKUM

dinner semalam memang betul2 dinner lah!!!
malu plak nak citer kenapa
esOk la ct cter
hehehehehe

semalam kan, masuk2 je hotel
ternampak Datuk A.Samad Said
wow...terasa nk bergambar ngan dia
tapi ct takOt nanti
dia mula tnye
'apa karya2 saya yang awk tahu?'

errr...mampus ct kt situ jugak
sO mampu tgk jer la
kitOrang saling pandang memandang,
maybe dia nampak ct pelik sgt kOt
hahahahaha

eh, ramai pulak nk suruh ct letak gambO
(perasan sudaaa)
sOri la semua
ct lupe, itu kan dinner,
so xkan nak bawak laptOp kan
sO, macam mne ct x tranfer kan?
sOO paham2 jer lah kan
huhuhuhu

seperti yang telah dikabokan
bluetooth setting kt lptOp ct still xdpt baiki
jadi maybe ari ahad la ct tranfer ke lptop kwn ye
amek pakai nset je, kamera xdak
hehehehehe

hOw i feel ?
ermmmm..ntah lah
malu gilew beb!

selendang ntah pape la ct belit
suke2 aty je :D
baju kebaya plak
awww..mengancam sgt!
sgt sgt sgt!

kesimpulannya
dak gemOk cm ct neh memang xlayak nk sentuh itu kebaya
buek malu jO
hahahahaha

sO, gambO tu, maybe besOk la kOt ct letak
ish.....malu malu !

(maaf tetibe mengidam nk makan cmni lg..hOhO


p/s : nak dietttttt!
tapi nanti kt u lah
lau kat rumah dugaan banyak
muehehehehe !

34 comments:

SpeakerSekolah said...

Wow,npe x g tnyer cmner cre jge janggut?hehe..

Roti Telur said...

untungla bleh jmpa A Samad huuhuu..
Sesuai apa pkai kebaya.. : )

Cik tikah said...

susah taw nak diet nie. hehe..

DRceria said...

alaaa.. kalu nk diet tu kt mne2 je pon.. asalkan sihat.. :D

Akue Achik said...

milo ais tu nmpk mnggoda..hahaa

Miza LafvaLiSz said...

hai awk..hehe..sy stuju dgn tajuk tp ok la sbb dpt gak bgambo kan..esk kte datim ye..hehe

-Incek Fik- said...

Fik suka baca karya A. Samad Said.


Salah satu kata pujangga dia yang menjadi peberet Fik ialah:

" Segala yang dihasrat tapi tak didapat adalah nikmat yang paling padat. "

teha said...

ololo.. xyah diet laa.. comei dh

sis92 said...

wah untungla kan tak bawak sis
sobsob
tak sabar nk tengok gamba hehe

ctk said...

speakersekolah : biaq betul kamu..malu seyh..hahaha

roti telur : jupe je tp xckp ape :D
berkebaya pon ok...2nd time pkai :D

cik tikah : da bnyak kali cuba, memang sush. ada sje dugaan ..hoho

DRC : kalau diet yg betul.kurus jugk..huhu

akue achik : sme lah kita..hehe

miza : memang la dpt bergambo tp u know kn how my look..uwaaa...

incek fik : npe xckp awl2..lau x boley ct guna untuk bercakap ngan dia..hehehe

teha : hehe...comei ke? tq..nk diet sbb xsanggup trime kutukan..aslkn sihat kan :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye dpt jumpa Datuk A.samad Said..rugi lah x amik gmbr .. ^_^

si kiut lavender said...

alah...klau nak tggu bdan best2 smpy bila pun kita xterasa nak pky bju kebaya..ya dopp.:)

mynamealia said...

a samad said?? wow!! hahahaha! :)

miratun madihah said...

A samad said, wooww, ni jeles ni, grrrrr.

iszieylyanziy said...

alahai,,malu2 plak nk letK gmbar kan,,haha

ctk said...

kak lily : itu la..rugi jugk..huhu..tp malu lah..haha..

si kiut lavender : hehehe..tp nmpk seksi lorh..malu den..ahahha

alia : mint ke? hehe..janggut dia still maintan taw,...hahaha

robot comel : ololo...dun jeles2 maa..itu baru ct taip..lau ct ltk gamba, xthu lah..hahaha

Mizz ErMa said...

waa..cam saspen aje dinner ctk nie..btw, awat xambik aje gmbor ngan a.samad said tu..bila lagi kan..hihi =D

wachak said...

x kira. nk tengok juga org yg berkebaya tu ... ha33

Rara. said...

wawww.pic makanan lol. heheh!

mana pic bajunya? nak tengok.hehehe

Run Away said...

beb..kalau nak diet tak leh mum ayam..mum sayur jew...hekhek..tapi ct tak gemuk pun lah..ok lah tu..kalau kurus sampai cekeding tak best juga kan....;d...cepat upload pic tu k...;a

Zul Fattah said...

haha.. sengal la ko ni.. ok aku tunggu next episod..

hanaahmad said...

kau tahu, beberapa tahun yang lepas, aku ada ternampak Pak Samad di elarti KL Sentral. masa itu dia di stesen seberang. aku pandang dari jauh dan hati bergelojak nak jumpa tokoh yang sangat2 aku kagumi tapi sayang, takde rezeki. hanya mampu pandang dr jauh. beruntungnya kau. :)

mug kita sama. hehe.

Faieza Maddaru said...

missss u dear...wah g dinner ye...emm, teringinya nk jumpa a.samad said tu...:)jangan lupa uplod pic nya...hehehe

Ujie said...

a'ah la..apa karya A.Samad Said ekk??

ILA HonEyBuNNy said...

ngeh3....ingatkan dah upload gambar dinnner tu....hehe..

diet2....jangan tergoda...ehheheh

hyz said...

org diet x minum ais lah.. ais antara faktor kegemukan....

tiefazatie said...

haha..macam2..hehe

dhiera said...

air milo + nasi letak kicap + ayam goreng??

hahaha...

cepat update makanan masa dinner!

yen(toka ziizokukuto) said...

ct,,kalau jumpa a samad said,,,sebut je nama yen,,dia mesti kenal,,,heheheheh,,poyo gila,,

eQuRlz said...

duduk kt umah mmg susah sgt sgt sgt sgt nk diet!! hakhak.. dlm proses nk diet jgk ni.. tp asyik tertangguh je bila nmpak mknan sedap2 dpn mata :p

yusuflaili said...

Salam;
mkn free lagi....murahnya rezeki.

Nazz@Purple said...

milo sejuk berais.....ermmmm...

aimie amalina said...

alooo
dh someii
x yah diet taw
yg pntg jage kesihatan =]

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work,
sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / dress online malaysia. have a nice day

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥