17th Oct 2011 - Duit Ribu2 + Ct Maafkan Kamu :D

ASSALAMUALAIKUM



arini pegang duit beribu-ribu plak
tapi tujuannya hanya untuk menOlOng staf untuk tOlOng kira
niat dihati nk cilok satu
tp disebabkan ct ni baik
ditambah lg dengan kecOmeylan yg berganda2 nie
rasanya xpatut kOt
takOt jatuh saham
hahahahahahah
(Okay2. jgn muntah. adOi. nk puji diri pOn xley :P)

sO repOrt harini
ct buat kerja isi bOrang pengagihan perolehan kerajaan
(xpaham? ct pOn xpaham, ct isi je)
staf tu ckp nak tulis itu, rujuk ini
sO, ct ikOt je pe dy ckp
tp langsung xpaham ape yg ct tulis, tujuannye ape pOn xtahu
hehehehe

cter len?xder da kOt
duk tengah men kOmen2 ngan ISZ je kat fesbuk :)


p/s : thank pd yg kOmen entri yg lepas tuh
yg puji2 tu nak amek aty ke ape
hahahahaha
btw, thank yerp sayang2ku semua

bab ct trasa hati tuh
blogger tu xthu
tp dia still kOmen
sO, xpelah, ct lupekan semuanya
cuma sentap ckit jew
ct maafkan kamu :D
jeng jeng jeng~

38 comments:

si kiut lavender said...

weeiiwiit...xpalah..puji diri sendri..
skali skla kita msuk almari ttup sendri xslah kan3..:)

Ct Mawa said...

bab trase ati mane ct??

neyway,,ct praktikal kt mane??kos akaun ke??hehe

Faieza Maddaru said...

uhu...kalau kira duit sendiri lagi best, nk tunggu duit betimbun la nie..hiihihi....kem salam ngn memba dear yg ckp sal heliza tu...

hihihi pelik bin ajaib...

bella luna said...

hye ct, dah lama bella menghilang diri,.maaf ye,.ct ade terase ngan sape? bella ke?huhu, lau bella ada buat salah bella mintak maaf ye,.nanti boleh la share duit tu same2(:

Tukang Karut said...

hoho... main isi je ek borang pengaihan perolehan tu... silap nanti boleh kena surcaj...

tiefazatie said...

err..siapakah blogger itu?
kin tkt lak..sbb ifa pun ada komen2 gak..
tp nak gak ckp..sori eh kalu ada wat ct terasa eh..
xsengaja tue..huu

Miza LafvaLiSz said...

amboi..sempat snap rupenye..terbaik la..ida mmg pro bab2 g2..hehe..best nya kalau itu duet kte sdiri..tadi mata dah macam $$$$$ dah tau...hehe

ILA HonEyBuNNy said...

wahhahahah..ila nak culik ct leh..heheh


sapa blogger tu ct...ct terasa hati apa dear?

ctk said...

lavender : hahahaa...kamu sangat lawak sayang..kamu la yg tlg tutupkan bOley? hehe

ct mawa : enti sebelum ni ct kata ct adew trasa hati. tp xpelah, ct pon xnk pnjg2kn cter..hOhO..ct praktikal kat pejabat setiausaha kelantan..sistem maklumat akaun :D

faiezza : time pgg duit itu, smpat gak berangan itu duit sendiri..haha..Okay2, nti ct bgthu di..kamu memang cOmey :D

bella : lau ct adew duit byk tuh,cOnfem ct share..hehe..xtrasa ngan kamu la yunk...chill wOkeh :D

TK : haha. dia mtk tolong je. ct phm cmne nk isi tu pon naseb baek wlaupon xthu tujuannye..hihi..lau dia mtk tndatangn ct ke, memang kena phm lah tujuan :D

tiefazatie : hehe . not u dear. someone else.. btw thank, forgive me too k (eceh, omputeh plak..haha)

miza : kamu xperasan ke time ida amek td..hahaha....menag terer la gitu..hihihi..teringin la nak amik td....hOhOhO..ribu2 tuuuu

ila : jangannnnnnnn! duit itu xder ngan ct da..haha....blogger itu dirahsiakan sbb nti lau dia perasan, dia mtk maaf, ct jd serba slh plak ( sush jd org baik cm ct neh..hihi)

syahidahfouat said...

hamboooooooooooi duit riban riban tauuu

Akue Achik said...

sy ker blogger tu? huwaaa...maaf kalo komen2 yg bt ct sentap.. :(((

Woofer Storm said...

lain kali cilok je satu keping bagi kat achie..heheee


pika tu kenal kat dunia blog gak,dulu selalu chat gak..skg mgkn masing2 dah bz kot..heheeee

budak penjara said...

cilok je duit tu skping dua..jgn malu2..haha

anamizu said...

ececece ribu riban..
tlong staff kira ek?? =P




luv,
cik ana

CikHoneyBee said...

alolor... my ct terasa ngn cikhoneybee ea. cikhoneybee tk dtg blog my ct =( so sorry my ct. jnji tk wt agy.. PRomise.. ni on9 trus ke blog my ct sbb nmpk urr msg kt shoutbox kite :)

NuR 'aQiLaH said...

penah gak pegang duit riban2 nak beli lappy. muehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ct terasa hati dgn sapa?..klu dgn sis..sis minta maaf ye.. ;)

Rara. said...

ct, nak sikit duet. hehe~

nak cilok satu keja ct, tulis dalam report bleh?

iszieylyanziy said...

wah,,,byknyaaa duit,,,hahaha,,eh eh,,ada nama isz :P

Hiddy Asri said...

Duit tu klu x tau nk bagi saper, bagi akk jela..kihkihkih..

kakngah said...

memula pegang duit org ribu riban..
sok-sok.. duit sendiri pulak.

semoga kamu lebih berjaya dan kaya!
:P

Nazz@Purple said...

dulu nazz penah keje jadi cashier..syok pegang duit ribu2..huhuhu..tp bkn duit kite(T_T)..

hanaahmad said...

kadang-kadang kita tak sedar perbuatan kita secara senyap mengguris hati orang lain. maafkanlah orang itu, lebih mulia begitu dik. :) *ker aku yang wat ko sentap ni? ekekeke

Ungu Violet said...

manyaknyee duitt...mintak sikit...huhu

Khairull-Dean said...

nak duit skit.... hehehee... belanja la... :d

DRceria said...

aaaii.... ada orang merajuk ker..???

.: iEyLa :. said...

oppss..name isz jeke??
name i??hikhik

yusuflaili said...

Salam;
seronok peggang duit banyak2..kalau aku peggang banyak gerenti terus berangan-angan.

aimie amalina said...

anyaaaaknye dueeettt
nak sikit!
hehehehehe

ayo terasa ati dgn sape?

Cik tikah said...

suklaah tuh dpt pegang bnyk duit :P

dhiera said...

klo lah duit tu duit kita~ ermmm..thinking. hek

ct sentap dgn siapa? dah 2 entri ct merajuk ni. dgn saya ke? kekalau ada buat slh, tersalah komen ke ape sorry ye dear~

Fatin Sallehuddin said...

ct shomel ! :)

amranaiman said...

wow jutawan :D ribuan ek :P

Faieza Maddaru said...

dear..: belajr rajin2, pas tu keje kumpul duit banyak2..leh bagi kat jie separuh..hahahaa, tumpang berkat sekejap...hihihihi

comel macam katak adelah...hehehe,

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

wahhhh2...duitkah itu...marilah beri pada saya..kui3..

anismelon said...

meh kasi pinjam sikit duit..weee

Run Away said...

wah...manyak nyer wit...best wooo.....;d

tiefazatie said...

pergh..nasib baik bkn ifa tau..hehe..ok2..i will forgive u too..haha..lucu la ct nie..=)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥