19th Oct 2011 - Jalan-Jalan Di Billion :D

ASSALAMUALAIKUM

ok mula ngan repOrt ek
repOrt hari ini adalah
ct bukak fail baru
maksudnyer ermmm..xreti nak terangkan
hahahahaha
maksudnyer bermain2 ngan gunting jugak la :D

pastu tengahari td
ada staf ajak pergi BILLION
yang duk kat kelantan tahu lah
hehehehe



staf tu nk g pejabat SSM dalam billion
nak perbaharui lesen katanyer
ct n kema pulak g la jalan2 kat dalam tuh..

sementara menunggu dOrang
kitOrang g la shOpping2
hahahaahahaha
xder lah..
kitOrang g tengOk2 barang jer
masa pOn xbanyak nk shOping

apepOwn yang paling penting
before pejabat tu bukak
staf ni belanja la makan
kat tingkat ats sekali
(dekat ngan tmpat snOOker :D)
heheheheehe

Ok..esok ct tranfer gambonyer :P

*SSM : suruhanjaya syarikat malaysia :)

34 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

window shopping la neh...hehe..

jom3 blogwalking..ehhehe

Tukang Karut said...

praktikal kat mana ye?

Rara. said...

waaa,kat kedah pon ada billion, dekat dengan umah rara.


rara memang jeles ngan gambaq makanan ct, sebab tu selalu post gambaq makan time wordless wednesday,hehehe! :)

Run Away said...

ct..awat tak ada pic ct tgh mum ni...hek....;d

iszieylyanziy said...

waaahhh,,da lme xmkn kt citu

hamzah ian said...

takdak sombong eh

anamizu said...

wahhh sakan noh shopping =P





luv,
cik ana

CikHoneyBee said...

hepy blogwalking my ct :)

Ungu Violet said...

ade owang belanja makan tuh yg paling best...hihi

Intan Jamala Maarop said...

hoho..igtkn blion tu duit td..

Faieza Maddaru said...

bahagiany hidup...die, hihihi leh shopping2, g jalan2....blnja makan...adoi, teringat time posting kat hospital Damai dulu, pantang ade rehat....pandaila mengular ke SOGO tau mAju jntion tu.....

bgus2x....time praktikal la leh eksen sikit kang dah keje.....x le mgular sesuka ati dah...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best juga tu window shopping..cuci2 mata.. ^_^

Woofer Storm said...

takpe..kalau takde bnda menarik jom kita p melancong pula..heeheee

ngtuk ni tapi smpat bw lagi kat sni...hehee

budak penjara said...

kijo dkt mano ni??umah aku ngn billion 5 minit je..hehe

bella luna said...

alamak ct,kite senegeri la,hehe;)

raya haji ni boleh shopping kat billion sama2, ehh window shopping dah la,hehe

teha said...

best shoping2

Xavi De said...

ape la ada ngn Billion tu, menyeramkan jer pakcik tgk...hehe

chiLleD...!! said...

sonok dpt jln2..msa sy prktikl hri tu jln2 kt kbmall..hehe

yusuflaili said...

salam;
betul juga kata cik Run Away kenapa tak ada pic makanan..selalunya ada.

dhiera said...

kat sini pun ada billion~ he

jom BW. tapi pelik la entri kamu xda gambar~

anismelon said...

best dpt jln jln time keje kan..weee

CintaKhadijah said...

wah~~ enjoy keje sambil jejalan ye.. :P

eh, ctk kat kelantan ye? ck dah abes blajar kat kelantan da.. 3 thun stengah duk sane.. slalu p jejaln kat billion..:)

stellaizz said...

wahhh syokk nyer shoping.......yg best ada org belanja mkn

yen(toka ziizokukuto) said...

hahah terbaiklah,,apa apa pun,,makan mesti free,,hehehe

aimie amalina said...

hehehehe
xpe...
sambil2 BW smbil cr idea nk hupdate kan?

sis92 said...

cakkk
sis sudah kembali :)

hehe dulu sis duduk segamat n dok hostel
mmg billion je lah tempat shopping kitorang hehe :)

dela said...

menyelam smbil minum air... best tu! ha3... leh cuci mata sekali...

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

jom cuci mata sesama . hee :)

Ujie said...

oh..dok kelantan ya.

ct ni bagus..rajin bw!

Nazifa said...

sy suka shopping gak :)

Fatin Sallehuddin said...

ct , kat sp neh pon da jugak billion , hehe~ nt da msa meh lah kedah yea :)

Khairull-Dean said...

perghhh... p billion x ajak pom... hehehee... :p

zarina zainal said...

dulu waktu g kelantan xsmpt nk singgah billion. penah dgr nama tmpt 2, tp xpena g lg oh. huhu

tiefazatie said...

wah..bahagia ah..hee

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥