20th Oct 2011 - Daku Gemok + Bagi Sumbangan

ASSALAMUALAIKUM

harini,ct nk start ngan luahan hati jap
baru ct tahu ct ni rupenyer mmg da gemOk sangat
maknenyer segala baju yang bersaiz M
akan ku buat kOleksi
nOw, kena pkai saiz L or XL
Oh nO..mula la keyakinan mula nk jatuh nie

Ok2, lupekan itu
yang penting ct tahu ct cOmey
hahahaha..perasan sendiri sudeey

sO, repOrt arini ye
tghari td pergi jalan2 ngan staf
kitOrang pergi MPKB,Akademi Memandu KOTARAYA,PUSPAKOM
kenal x? hehehehe
tujuannya nak bg sumbangan dari MKJR
sebab dah sama2 jayakan pertandingan lalulintas hari tu
1st time ct g jalan2 tmpat neh :D

OK.nak dijadikan cter best
bila dah jalan tu mestilah singgah makan kan?
bila dah jalan ngan staf tu
mesti la staf belanja kan?
hahahahahaha
(patOt la ekau gemOk..adOi)
tp malang lagi,x sempat tranfer ke laptOp
uwaaaaaaaaaaaaaaaa

apepOn ct xkecewakan kamu
itu tengahri punye citer
yang makan pagi pOn staf gak belanja
hehehehehehe
(takbur punye Olang)
sajew je, xthu nk kOngsi mende
kOrang pOn asek tanye mane makanan je kan :P




-------------------------------

owh ye!kat bawah ni makanan semalam punye
baru je tranfer..hehe
mana bOley xdak gamba :P



OKLAH SAYANG.
ITU AJEW UNTUK HARI INI
JANGAN MARAH
SENYUM SELALUUUU :)

40 comments:

Akue Achik said...

hari ni kurg skit jeles sbb td makan mlm kat luar..heheh.. :D

ctk said...

akue achik : uit..len kali ajak la..hOhO

budak penjara said...

semangat ct..semangat ct..ok dh bagi semangat da ni..hehe

Ct Mawa said...

huhu..CT sentiasa chumel! :D

miratun madihah said...

kenapalah kau makan benda yang sedap

Ungu Violet said...

pehh..ada gambo sebelum & selepas tuh...yg selepas tuh licinn..tinggal tulang je...haha

Rara. said...

ct kalo dapat makan free, mesti semua yang sedap2 je. jeles2 ~hehehe

ctk said...

budak penjara : Ok2, da smgt da...hahahaha :P

ct mawa : haha..trime kaseh. lg semangat gitu :D

robot cOmel : ct tgk balik gambO tuh pon ct rse nk mkn lg..haha

ungu violet : hahahaah...sajew nk tunjuk yg bahawasanya makanan itu sOdap..haha

rara : makanan tu ct yg amik sendiri, pstu trus makan sbelum byr,last2,staf la byr..hehe

Miza LafvaLiSz said...

nsb baek tk sempat pi byr sdiri nasi goreng tu kann..kalo tk melepas laa..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

bersemangat selalu ye syg :)

Tukang Karut said...

habis la... lepas ni kena beli baju size 2XL la pulak...

Cik tikah said...

nape tunjuk makanan sedap2 nie? aish! hehe...

~ selowmelor ~ said...

waaaahhhh dah sama mcm kita la:) la ni saiz m mmg ketat pada pinggang!!! tulunggggg!!!! tapi bak kata kawan i MAKAN TU SEDAAAAAPPPP!!!!!!!!! camno? ;p

Run Away said...

gemuk tu kan cute...hekehk...tapi ct takgemuk pun...;d

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye..mkn sampai licin..tinggal tulang.. ;)

Fatin Sallehuddin said...

wah ! makanan sedap2 . tapa ct , makan masa sehat , nt saket mst tak lalu dah nak makan sedap2 :)

suha said...

sedapp.

bila ct nak belanja suha?? hahah :)

dhiera said...

fine... lapar!

ct praktikal dgn gov kn? keje dgn dorg asyik makan aje kn?

masa saya praktikal dulu pn, asyik makan aje~ bila kena visit klinik, singgah makan dulu. kt klinik staf nurse dh sediakan makan. balik pun makan lg. adoi~

NURUL ASHIKIN said...

bruuppp: alhamdulillah kenyang

harrazdani said...

MPKB ?...kat kelantan ke...

syafiqakarim said...

haha sama lah kiteee..makin debab.
takot takot.haha
jom diet.

eh,blog ct ni byk gmbr makanan je kan.
aisehhh -.-

My SweetPea said...

nyampah...asyik update makanan yg sedap2 ja nampak....terggat iman akak

CintaKhadijah said...

meh nak bg semangat siket meh..hehe..

xpe.. L pon comel.. yg penting sehat walepatliat. ^^P

kurus sngt pon x comel, mcm ck. da mcm skeleton bejalan dah. hikhik..

yusuflaili said...

Salam;
Aikk!!..ada juga pic makanan semalam tak basi ke,heheee!! gurau je.seronok selalu ada staf belanja,staf lelaki ke tu?ada apa2 ke?....

Anak Wak Mail said...

makan jelah kerjanya ye..hahaha..

bila dah besar2 ni segan pulak bila orang nak belanja..hihi..tp masa zaman belajar dulu,,memang suka sangat.:)

hyz said...

tahniah dah gemok... hahah

amranaiman said...

mok2 :P

yen(toka ziizokukuto) said...

selalu lapar bila datang blog ni,,,,

huhuhuhu,,,ayok ayok,,macam ada org kena belanja je,,

bella luna said...

owhh, asyik dapat makanan free je, no wonder makin sihat,uhh *jeles* yg penting ct tetap comel ^.^

Izyan Yan Cinnamon said...

wahhh sedap mknana tu napak..hehe

kakngah said...

murahnyer jeki dia.. manjang orang belanja.. hihihi!!!

-Incek Fik- said...

Amboii.. meriah nya Cik CTK ni makan.

Sampai licin tinggal tulang ayam jer kat pinggan tu hehee..

Makan jangan lupa baca Bismillah, baru la rezeki yang masuk kat perut kita menjadi berkat..

InsyaAllah ^^

Fabulous Me said...

sedapppppppp plak!!! lapo jdi nye

zarina zainal said...

sedapnyaa. nk sikittt :)

aimie amalina said...

heeheheh
sungguh die cuke mkn
ade je gambo mkn ye
kekeke
ne de gemok
kurus jek
comei2
ct yg comei =]

Nurul Izra bt Ishak said...

ctk tgh prtikal kan?amex akaun eh?prktikal kt mane eh????

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..x nmpk gemok pun..still cute ape..

x kisahla kan yg penting sihat!hehe

Azyan said...

ya Allah makanan tu.menggodanya =.=
laparrrrr la kak.bila nak belanja?

tiefazatie said...

mana ada gemok la..comel je..hehe

Mohd Izzar said...

bila la aku nk praktikal ney..hahhaha!

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥