30th Oct 2011 - Roti Canai + Promote Contest

ASSALAMUALAIKUM

sekarang ni duk kat Opis lagi
selalunyer update lepas balik keja
arini kerja daftar surat je
itu pOn kalau der surat yang baru sampai

pagi tadi
adew staf bg 50 inggit time rehat
dia kata buat belanja ct n kema
tapi ct xmakan mewah
ct makan rOti canai sahaja
igt nak diet xmO makan nasi




tengahari lak ct xmakan
minum nescafe+milo
iaitu neslO
tapi cam xmenjadi je
hahaha..minum jer lah!


p/s :CT dan DRC NAK BUAT CONTEST
COMING SOON...
AGAK2 ADA X YANG NAK TOLONG MERIAHKAN?


kalau ade yg sudi,ct buat..
lau x, ermmm...xpela,
ct merajuk sebulan..
anda xkesah??? OKBAI (T_T)

65 comments:

Azyan said...

haha buatla contest kak ct.InsyaAllah kalau spm tak kacau,azyan join :D

Anak Wak Mail said...

wahh..dapat 50 hengget makan roti canai je??apa barang..haha..

buat la contest tu ct..tp saya tak tahu la join ke tidak(sbb sy ni pemalas sikit)..tp awk semangat nak buat tu kena ada!!

Umie Artoqiemie said...

baiknya staff tu.. wahhh.. buatlah contest, nanti kami support :D

Ct Mawa said...

roti canai pon sedap jugak taw..huhu

ouh,,wat la contest 2..confirm mawa join..kne la support kwn2 blogger kn..hehe

SpeakerSekolah said...

Roti canai jek??yahooo..haha..

dill said...

makanan sokmo. huhu

dill.

si robot comel said...

contest apa kak oi?

Fatin Sallehuddin said...

kontest ! nak join buleh dak ? mintak mintak kami tak noob dah hehe~

dhiera said...

contest apa? he

ct, nak diet kan tak boleh makan roti canai sbb kalori roti canai lagi tinggi dari nasi~

Nurul Izra bt Ishak said...

buat la..buat laa..nk joinnnnn..hehehhee

Rara. said...

kalo ct buat, rara mesti join punya ;)

ahaks~

Akue Achik said...

gmbr ct mcm tgh skit bahu..ehehe

DRceria said...

huwaaaa... gud3... >.< DRC dalam prosess nak buat banner...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Roti canai pun sodap.. ;)

Contest apa? Insyaalah..kita akan sokong.. ^_^

CintaKhadijah said...

terliur tgk roti canai! hee

haha..2 jam satu blog ye? ingatkan betul2 katamkan 1 blog.haha..

^^p

aimie amalina said...

hai roti canai
hai roti canai

hehehehe =]

-Incek Fik- said...

Wahhh! Rezeki di pagi hari. Dapat not 50 terus beli roti canai ekk.

Huhuu.. menggoda betul la roti canai tu.

*buat la contest tu, apa salahnya mencuba.. kan?

^^

Zul Fattah said...

bila ko nk blanja aku ctk? huhu

bloghok said...

byk sungguh aku jumpa makanan kat sini...bila nk blanje aku skali ni...hahaha

Atiqah Wadiah said...

nk buat contest?sediakan hadiah bez2 k =p

Norlida Ramli said...

buat la...nnt ida join!hahahha

Nafisah Ruslan said...

contest? pastikan bk menang tau.. hehe

Ujie said...

ct kata tak byk keja..tp mcm iye2 je urut bahu..

Syamira Ismail said...

buatlah ct :) dh lama tak join contest blog niii :))

Cik Tetra said...

untunglahh dpt 50 hinggit tp makan roti canai je..heeee.. :D

Liyana Zahim said...

Pahni nk soh bos cek la lau ade staff tgh on9.. Kurung die lam ofice time lunch hour! Huahauahauauahaua~

Mia Meymi said...

wahh. bestnye.. ^_^

budak penjara said...

klu keje dkt suk gak..dekat mena la tu ngn umah..umah kt taman tengku anis je..hehe

Eyda Dania said...

insyallah akn eyda join...mama...erk..tibe2 pngl mama plak..hahahaha

Faieza Maddaru said...

lepak sini...dalam rancangan bw sambil makan....huhuhu InsyaAllah dear...buat je, akan ada juga org akn join or suprt tu...gud luck..

hanaahmad said...

RM50 tu sangat banyak dan boleh bertahan untuk makan dua minggu. keh3. :D

tiefazatie said...

wah..roti canai!best!hee

wah..mo join contest!hehehe

budakijaupendek said...

singgah sini ctk (:
wah buat contest ye. hehe

yen(toka ziizokukuto) said...

satu blog 2 jam erk,,,huhuh,,blog yen termasuk ar tuh,,heheheh :) :) ,,,,siti praktikal dia bagi berapa erk sebulan????sekarang ni rata rata 150 je,,,huhuhuh,,ct berapa??

EyA edamanhatiku said...

uik baiknya ati dia..ada papa ke ne hehe..watla contest p jan susahla ekk..eya nk join hihi

CikHoneyBee said...

wahh contest? cm best jew... dear... hoho.. nk join join venture contest jgk.. :D

Cik Muda Sae said...

pasti ada munyerrrr lah...hihihihi~

♥Aien Najwa♥ said...

Roti canai sodap!!~~ lagi2 roti sardin..hehehe..hermm, ape pown selamat bercontest!!

khairul said...

lama tak pekena roti canai nie..ketagih la plak

YNA said...

nak diet kena mkn nasi tau tp kuantiti cket je la, hihihi

Putra Ardiles said...

Belanja saya jugak ye. hehe. :D

My SweetPea said...

Buat1...akak nak join!!!

shanas ishak said...

buat la... rasa membuak2 nak join hehe :)

Run Away said...

hahahah...ct yana pun teringin nak wat contest..tapi belum terpikir contest apa..jom bergabung...hahahhahaha....;p

Syakirah said...

insyaAllah ada sambutan... :)

Ungu Violet said...

hahaa...nak buat contest bg hadiah kaw2 sket eh...:P

:.—¤÷('[¤*F.a.n.a*¤]')÷¤—- said...

wow!!! contest!!interesting!! :)

kakngah said...

jgn risau..
aku gerenti meriahkan kontes ko tu.. janji kontes yg simple2.. hihihi!!!

yusuflaili said...

Salam;
Cuba buatlah..pasti ada yang join tapi aku mungkin tak leh,tapi jangan risau aku tetap terjah blog awak.

afzalsukasuki said...

wah org bagi 50hengget!!ni mesti anak bos nih!hahaha

anismelon said...

uiks..bestnye dapt 50 hengget..bukan senang org na bg buta buta je..

buat t ajak ajak le anis ye..weee

eQuRlz said...

mesti ada yg join punya la.. tgk jumlah yg komen pun da tau..mesti dpt sambutan punya la :)

Dalila Hamid said...

amboi... dapt durian runtuh pulak..!

mynamealia said...

baik hati sungguh org yg kasi 50 hinggit tu. mkn roti canai je? hehehe

Nazz@Purple said...

sedapnya roti canai...

ct nak tnya..kat uitm dungun mkn cam ner eh..utk yg duduk dlm uitm bagi elaun mkn je ke..atau makanan disediakan kat dining hall..sebab nazz dulu kat uitm arau..mknan semua disediakan..skrang tak tau la de style cm tu lagi ke?

CaYe Cik iLa said...

sedap nye telur.........................

Woofer Storm said...

best tu kalau ari2 ada orang bagi rm50..heheee

buat je la,boleh sy join n menang..heehehe

Daddylicious said...

roti canai feveret tu...:)

Nuriy Arisa said...

Semestinyeee...Arisa join kalau Ct yg wat contest xD

hyz said...

larat ke x mkn nasik? hehehe sodap tu roti canai...

Khairull-Dean said...

i will supports ur.. ;)

Ct Aja said...

alaa la la kalau rm50 makan roti canai, selebihnya belanja ye..hiihi

Mohd Izzar said...

rasanye ramai je yg nk join tu..hoho

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka makan roti canai ct...ehheh

xpa..buat ja contest..ramai juga y suka bercontest....;-)

Anonymous said...

mengapa tidak:)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥