02 Nov 2011 - Tagged + Aku Sedih Lagi

ASSALAMUALAKUM

sebelOm tu nak jawab sOalan tagged...
sehari satu tag k..
yang lain sabar dulu :D

Soalan dari Ratu Satin
(kenapa xley highlight soalan yunk..huhu)

1)Tajuk blOg kOrang?
err...lupa daa...hOhOhO :P

2)Kenapa suka jadi blOgger?
sbb sy ade kawan kat cni yang sy xder kt dunia realiti neh..

3)Suke entri yang macam mane?
entri yang ada sense of humOr..lawak2..lau entri sedih ct jadi sedih, sO, ct perlukan entri heppy2 sikit..huhu

4)BlOg macam mne paling xske singgah?
blOg yang ceritanya panjang lebar macam karangan, ayt skema gilew2...penat mte n otak ct nak bace. lau xbce karang, mrh plak..hohO...(tp ct tetap bce :P)

5)Apa yang ade kat tangan/mulut semasa berblOg?
err...ct tekan tekan keybOard sambil mulut duk menjampi2 :D

6)Target dalam dunia blOgger 15 tahun akn datang?
ada crita yang bOleh buat Orang gelak and pembace setia berganda2 dari sekarang (TAMAK!)

7)Anak mata warna pe?
err, aritu tengOk brOwn eyes...asian girlz katakan :D

8)Perkara paling xbest dalam idOp?
GEMOK!

9)Perkara paling meriah dalam idOp?
Bila sambut ape2 event ngan orang yang kita sayang..meriah kan? :D

10)Dalam banyak2 rete dalam idOp kORang, ape yang paling kOrang sayang?
jap2..rete tu ape?hehe..tp apa yang ct sayang adalah laptOp kOt..tanpa laptOp, xdpt ct nk terjah kawan blOg da..huhu

11)camane kOrang rase bila kena tag?
senyum jer..pOpular jugak ct ni ye..haha..tp bersyukur jugak sbb ct xder bende nk crita, bangun lewat....ciap tag ni, nk trus tidO...zzzzz

OK.DONE..
sebenarnyer ct xder mOOd lg nk citer pape..

layan gambar arini jer lah ye

akhirnya ct makan nasi jugak
ini untuk pagi

tenghari staf blnja nasi gOreng...
tp lupe nk amik gmbar..
teruja sangat kOt..
huhu
pepOwn...ct dpt mkn dua2 nasi peveret ct tOday

tp knp ct sedih gak?
ermmm ntahlah..biarlah daku simpn dlm aty
eceh!naseb2=.=


p/s : idup ni, lau xsedih, xchill lah kan :P

42 comments:

CikHoneyBee said...

hehe.. jwb soalan tagg ea :) ctk femes lorh :)

Nuriy Arisa said...

nk nasi lemakkkk!!!
ct...suke sgt wat prut arisa menanges tawww...:(
terseksa tgk gamba mkanan2 nie..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sis satu TAG pun tak buat lagi ni..byk dah..huhu

Umie Artoqiemie said...

nasi lemak nampak sodap..

Tukang Karut said...

ct dah femes emes dah...

Anak Wak Mail said...

haha..ct mana ada gemok la..biasa2 je tengok..;)

Ungu Violet said...

naper ct sedey....takmo sedey2 taw...hepi2 aje eh...

kalau sedey agi mamam nasik manyak2...erkkk

My SweetPea said...

Nak nasik lemak....macam sedap joooo

yusuflaili said...

Salam;
jawab jangan tak jawab..aku lama dah kena tag tapi belum jawab lagi..lagipun benda ni bukan paksaan tengok keadaan..jemputlah aku makan.

suha said...

its okay ct. take your time ye

ta mau sedih sedih yaa :)

funny image said...

kenapa bisa seperti itu?
apakah seseorang yg telah membuat sedih dan sakit hati?

Eyda Dania said...

alolo..npe mama eyda ni sedih2..wow...sedih2 pun..ttp nk ltk pic mknan kn..hehehe...

sis92 said...

hehe sis pun banyak kena tag..tapi sebab dah jawab dari awal lagi, maka harap maaf la tak dapat den nk jawab nya lagi huhu :P

Fara E's said...

ada tag ctk jugak (:

Atiqah Wadiah said...

nape sedey nih?chill2 ^^

chiLleD...!! said...

sy mkn ns skali jer shari..hehe





pstt:thanks sudi jenguk blog kiter w'pon kiter jrg dpt dtg cn sbb xsmpt..trhru sesangat.

Akue Achik said...

mula2 nak komen lain tp bla nmpk ayt tidur trus lupa..sy pon ngntuk ni..huhu

soffea ielmaney suffiazo said...

ctk memang feymes laaa~

Norlida Ramli said...

hehee...mkn gak nasik ek..nape ct sedih2 ni...nnt dh x comey dah..hehe :p

CintaKhadijah said...

wah~~mkn jugak nasi akhirnye yaww..:P

Rara. said...

ct, kesedihan itu jangan dipendam, nanti membesar ;)


senyum2 okay sayang :D

syafiqakarim said...

iqa da gemok.jom diet.

Ct Mawa said...

alolo..npe cdey ni??x mo la cdey2..chill :)

bukan retis said...

gambo makanan mesti ade gak eh?hehe

Lea Isnawi said...

betul tu

gemok paling paling tak best!!!

ahhh..nyah ko lemak!

dill said...

panjang2 die tulis, saye nampak makanan je. haha!

dill.

Syairani Tarmizi said...

nasik lemak. best oh!hee :)

kakngah said...

wah! rata2 blogger layan tag. musim tag sudah kembali kah?

aiNa yaZiD said...

ct takmo sedeh tau...aiNa mampu jawab satu je.. huhu.. masa tak mengizinkan nak buat semua..

Liyana Zahim said...

SKRG NI MUSIM2 men tag2 ke ct? huhuhuhu..

Azyan said...

haha kak ct napa sedih?chill heh
senyum sokmo :D

si robot comel said...

jgn sedih ya,kita ada ni tau tau

KUKUMALU said...

Meleleh lagik...

bella luna said...

ct, jgn sedih2 yea,. lau ct sedih, bella pun sedih jugakz,.bukan setakat bella,makanan2 tu lagi sedih sbb ct tak happy bile makan, jgn sedih2 ct, chill,.apa2 share je kat blog,mana tahu kami boleh ceriakan ct;)

Cik tikah said...

kena marah ke ct? alahai. sabar ye. jangan sedih sedih. kan dpt makan free :P

tiefazatie said...

jgn la sedih2..huhu

Run Away said...

yana tak wat pun....ada yang tag..tak weti lew nak jawap....;d

onie said...

nak gemuk lah!

ILA HonEyBuNNy said...

kalau sambut eventt pape dgn y tersayang mmg best...happy berhari2..ehhehe

aimie amalina said...

ct mne ade gemok la
okeh je tgk ha
hehehee =]

weee
tmo sedih2 taw
chill! =]

Mohd Izzar said...

ney lagi satu jwpn yg ble bwt karangan..heheh!

Acer laptop review said...

Blog nya menarik sekali ya..
senang jadi nya berkunjung kesini

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥