15th Nov 2011 - Shoutmix Bertukar + Mengidam

ASSALAMUALAIKUM

nak tanya
kenapa ae shoutmix bertukar
klau korang perasan
lepas scrool down tu
akan kuar
'view all messages'
tp yang baru ni
jadi cam kat bawah ni plak
yang ct bulat kt bawah tu



disebabkan perubahan ni
blogwalking ct jadi tersekat
sbb lambat nk cri satu2
lau dulu
tekan view all messages je
dapat tgk shout besar2
ramai ckit blogger yang tinggalkan jejak kita bOley tgk

tp bg ct, yang baru ni xbes
sush nk thu org tu dh tinggalkn jejak ke belum
sebab ct mls nk tekan next2 previous2
XPUAS!!!!
haishhhh,itu saja lah keluhan yang ntah pape
pendek kata xsuka lah
ada x cara2 nk tukr??
ke memang gitu??
huhuhuhu



p/s: btw final report da antar melalui pos express
daftar muet untuk thun dpn pon suda
skrg ni tnggal nk check barang yang nak bawa ja
arap2 xkalut nti :)

keje len, ct kena jadi blOgger tegar minggu neh
nak cri peserta sbelum ct balik u ari sabtu
lau yang jOin tu ckit xpela
trime kasih :D




*sume itu google pic
haishhh..tetibe mengidam..huhu


SEMOGA KALIAN SEMUA JAGA DIRI YE
MASIH CUBA UNTUK BLOGWALKING KE SEMUA BLOGLIST CT :)

37 comments:

Woofer Storm said...

tak guna shout mix,so tak tahu..hehe

*mengidam asal masuk blog ni..hahaa

wachak said...

assalam ct

mengeluh2 juga, bab makan mesti x tinggal ... ha33

Eyda Dania said...

nth r ct..xsure r...
sempat lgi..ltk pic mknan..hehehe..

Norlida Ramli said...

aah..perasan gak psl shoutmix tu..tu yg pelik nih.suka yg asal..x suka yg batu ni..huhu

yg nasik pataya tu..ingatkan ct mkn rini..baru nk terliur.heehehe..sodap!

Saiazuan said...

milo tu yg best tu.. gugu

sis92 said...

dear

sis pun samalah shotm tu cmtu..
huhu
tak taulah dia dah tukar cmtu plak

take care tau :)

SpeakerSekolah said...

Makan je tahu..diet2..hehe..shoutbox jadi cam tu sebab..ape ye?dah lupe..kekeke

Ct Mawa said...

sygsss,,mawa nk join segmen 2..2ggu taw

Cik tikah said...

tu la. igtkn cik tikah sorang kena shout box mcm tuh. x suka taw :( lapar lah tgok nasi pataya..

budakijaupendek said...

sempoi je gambar bear tu tgh rilek. haha!

yen(toka ziizokukuto) said...

adooii,,nas goreng pattaya,,ct nak belanja ea :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak punya pun macam tu juga..
kekadang ada..kekadang jadi macam tu..kalau jadi macam ni..akak login kat shoutmix..baru boleh tgk all message tu..

KUKUMALU said...

xpernah jd cam ct hehhe

Tea said...

Wallaaaa pattaya pattayaaaa!

eLL said...

sedap tuh. ingatkan CTK masak

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

kalori tinggi lah...kene jaga kesihatan jantung!
heeee

to my blog - Acapsuur (>,<)

Atiqah Wadiah said...

samalah..jd cam tuh jugak..fenin2 @_@

EyqaLuvender said...

taw tape...susah nk bw blk...nyampahla~
eh,sedapnye ns grg pataya n milo ais...gulp!

Rara. said...

ct, shoutmix pon sama pening gak kot. hehe

rara nak join, tapi kena sabaq jap eh. busy sikit skrg :)

Ungu Violet said...

versi baru tuh...ada yg terbaru lg...yg ungu buat siap boleh buh gambar tuh...huhu

Nana Liyana said...

huaaaa laponyeeee.. jahat laa ctk ni bg tnjuk gmbar mknn :( wuwuwuwww T____T

hanaahmad said...

shoutmix tu dah kembali kepada yang asal. dulu2 shoutmix nye memang takde view all, dia akan ada next tu je. pastu baru ada view all. now dia kembali semula. aku pun tak suka. payah. tetba rasa nak makan nasi goreng patayya gak.

Lea Isnawi said...

dh lama xsentuh nasi goreng
semata-mata diet utk bomba
sobs

yusuflaili said...

salam,
tak pasti pulak..aku ada juga kena..tapi lepas tu ok balik..

Anak Wak Mail said...

sama lah,,jadi camtu gak..nape ek??

ct,,sedapnya..mengalir air liur..haha

ILA HonEyBuNNy said...

betul tu ct....

ila ingat ila ja terjadi..hehe...xsuka la yang baru neh....ckit ja leh tgk kan..pastu kena next...aduss...

dhiera said...

telur bungkus sedap!!

kite pun perasan jugak shout miz tu dah bertukar tapi tak kesah kot~

Akue Achik said...

line slow so xpdt tgok gmbr..huhuhuu

kurg skit la nk ngidam..heheh

hyz said...

da oke x shoutmix tu? nak tolong, sy pon xx tau.. huhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak . nampak makanan terus lapa . haha :)

YNA said...

x tau la camne k setelkan benda alah ni, huhuhu

milo tabur tu serius nmpk sgt sodap, hikhikhik

rozeeta rashid said...

saya pakai cbox. hehe. sedapnya milo tuu.

Terbang Bersamaku said...

sy punya shoutbox pun jadik macm tue jugak..sy [un tak tahu camner nak buat supaya jadi mcm dulu..mybe function dia dah bertukar..so, terima jerlah..

~sedap nye nasi goreng pattaya &milo ice tue..fav sy...lapar...huhu..

Tukang Karut said...

aku mungkin sibuk tak dapat jenguk untuk seminggu dua ni...

aimie amalina said...

pasal shoutmix tu mang x taw la syg
hayooo
sedapnyeee milo tabur tuuu =]

Run Away said...

aha...memang berubah skrg..agak susah kan..nak reply balik..;d

♥ p a a n i ♥ said...

yeke? shoutbox aku still mcm dulu je.takde berubah

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥