16th Nov 2011 - Burger Oh Burger

ASSALAMUALAIKUM

akibat terliur tengOk burger kat blOg Cik Tikah


KFC
-------------------------------------


MCDONALD
------------------------------------


BURGER KING
-------------------------------------


MARRY BROWN
-------------------------------------

mOtif : apakah pilihan anda???huhuhu


p.s: lau x publish gambar makanan, xsah blog ct skrg..
hahahahahaha
mungkin nti kt u kot da kurang
nk diet..hihihhi

33 comments:

Ct Mawa said...

mcd la plg best! :D

Cik Tetra said...

suke mcd!! :)

SpeakerSekolah said...

Mkan la slagi boleh..nnti dah tak boleh makan bru nk mngidam..kan2?hehe

Nana Liyana said...

sy suke doublecheeseburger mcD! hihi nk ct blnje sy cepatt! :P :P

Cik tikah said...

hahaha.. sian ct :P suka mcd & burger tepi jalan :)

Terbang Bersamaku said...

sy dah lama tak makan mc'D awk letak pic burger Mc'D nie buat sy makin lapar & terase mcm nk order McD delivery...uhuhu

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka burger king n burger mekdi....

sedapp la burger...ehhehe...

tu la...lam blog ct byk makanan..buat ila terliur..

Tukang Karut said...

ku nak semua boleh? aku kan tamak...

Eyda Dania said...

suke burger..kt kedai dpn umah eyda..abg yg wt burger 2 ensem..hahaha...(sengal)..

sis92 said...

cis nak semua boleh
kes tamak haloba

Tira Pengemis Maganda said...

jom g mcD~

si robot comel said...

bege segamat lagi sedap!!

kenapa tiba2 lapar ni,kehkeh

Norlida Ramli said...

nak mekdi!!!!hehehee

yen(toka ziizokukuto) said...

ct nak belanja yg mana???yen on je,,hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Burger MCD paling terbaekk.. ;)

Akue Achik said...

xpnh mkn mary brown n burger king..huhu

Tea said...

paling sedap beger yg bang jual kat tepi jalan tu.. murah dan sedap.. perhh boleh mintak extra mayonis banggg

khairul said...

mcd best

Ungu Violet said...

beger kat tepi jalan jer...lagi murah.....huhu

hanaahmad said...

aku pilih burger ramli! hehehee

aimie amalina said...

bege kat geraaaiii sedap jugakkk kan
wuuuuu
lame dh x mkn bege =]

dhiera said...

saje je kan ct ni~ saya dah la suka kan mc d. grrrr.... mana nak cari mc d kat sini~

diana said...

suke beger tepi jalan je..:p

amy syahirah said...

haihh!! menggugat nafsu betol la ! kih2 =)

yusuflaili said...

salam;
kalau ikut selera aku aku lebih suka makan burger yg dijual gerai tepi jalan lagi kawwW..

Rara. said...

rara pon nak diet. muahaha

Run Away said...

kalau bugger mcD lah yang terbaik...;d

Anak Wak Mail said...

suka burger mcdonald je..burger king tak mampu den..haha..;P

Zul Fattah said...

setiap kali aku masuk blog ko, mesti ada gmbar makanan.. huwaa.. ko seksa perut aku ni..

hyz said...

suke double cheese burger

♥ p a a n i ♥ said...

hohoho mestilah mekdi pilihanku! kalau ayam, kepsi. kalo beger, mekdi ;D

Saiazuan said...

hoho ad burger lg besar dr ni la...search carls jr..hehe

suha said...

kalau burger prefer McD, kalau ayam, must be KFC. hee

ct try lah burger segamat pulak. :]

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥