23th Nov 2011 - Lecturer Strict + Jadual Baruku

ASSALAMUALAIKUM

2 hari lepas,
ct da start pergi kuliah
sesi introduction psl subjek
naseb baek lecturer xmengajar lg

kenapa rasa cam da lme je bende tu berlalu
haishh
rsenyer 5 bulan duk cni
mcm 5 thun
sabOr jer lah ct
cari ilmu jgn nk mls2 eh

apepOn lecturer sem ni sgt2 strict
menakotkan je
maybe sbb dah sem last kOt
tp ct xske ngan lecturer strict
ct jadi tkOt nk tnye
ermmm
ntah la
ade org suka ngan lecturer strict
sbb katanya lg smgt nk bljr

tp bg ct
ngan lecturer strict ni
budak2 jadi tkOt nk bertanya
belajar pon skdr nk puaskan hati lecturer
xenjOy langsung
n of cOz, sush nk paham
siapkan kerja sbb semata2 takOt kena marah

lau nk strict bOleh
tp biarlah bley bawak berbincang
bOleh bergurau ngan pljr
baru la pelajar jadi smgt nk bljr

TAPI ITU CUMA PANDANGAN CT
SEBAB CT MMG XLEH STUDY BETUL2 NGAN LECTURER GARANG!
SELALUNYA, LAU LECTURER GARANG
CT AKAN STUDY SENDIRI DGN KAWAN2

CT MEMANG XKAN PHAM DIA AJAR
SEBAB CT TAKOT BERTANYA
SEKIANNNN..HEHEHEHE

dOakan ct bOley carry sume subjek ni okay
nampak cm susah
tp ada senior kata, senang jeeeeeee
sO, kita tgk cmne ye
dOakan dekan menjadi milikku setelah 5 sem xdpt
huhuhuhuhu


p/s : tabik ngan pljr yg ley tahan ngan lecturer garang
anda mmg pelajar cemerlang :)

jadual terbaru

30 comments:

Ujie said...

akak suka kehidupan kat U dulu..ramai kwn..bljr mcm2..lecturer pun okey.
tak suka bab exam je, sbb stress dgn result.

dill said...

saye garang oh. :)

dill.

Ct Mawa said...

ct sme ngn mawa..mawa pon akn duk diam jew dlm class kalu lect yg garang..x pena tnye..lua class,,mmg blaja ngn kwn..x phm 1 ap pon

Saiazuan said...

agree, lect strict ni membuatkn stud tkt nk brtanya, semakin diorng tkt, semakin sesat..

tp klu lect sporting sgt plak, stud akn buat semua bnda cincai2 je...

Eyda Dania said...

yeahh!..kite serupa..xsuke lect yg garang2...jdi tkut..n xhappy je study kn..=)

yusuflaili(Goku) said...

sabar je ya ct,..nak pandai cam tulah dugaannya..Hang Tuah ngan kawan2 lagi susah nak tuntut ilmu dulu..

yen(toka ziizokukuto) said...

yeaahhh ct :) ,,bakal dean least ,,,aaammmiinn,,*betul ke eja tuh,,hehe

Syairani Tarmizi said...

kiter pun tak suke lec garang. tensen oh! agak2 la nak garang pun. *ops teremosi di sini :p

SpeakerSekolah said...

bagi lecturer tu choki2...gerenti tak garang punyer..

Akue Achik said...

lec strict kdg2 bgus, sbb dorg straight and tak bias..kalo lec yg mcm bek2 tu, kdg2 dlm diam ubi brisi..

Ungu Violet said...

xper ct...belajar leklok yer...chaiyok2...hihi

Fatin Sallehuddin said...

haha~ sabo jela dpt lec garang yea :) gudluck dear ! !

Lea Isnawi said...

all da best ye cik ct

iszieylyanziy said...

selamat berkelas,,mood cuti lagi nieyh,,hehe

Cik tikah said...

all the best dear. ct boleh!! 4 flat taw! :)

Tukang Karut said...

Aku sangat garang!

budak penjara said...

dh x keje la kt suk??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tengok jadual CT ni..teringat akak time study dulu..rindu zaman study..
Good Luck CT..pensyarah garanglah yg best.. :D ..

khairul said...

suka klu lectr yg satu kepala

Cik Tetra said...

samela..waeda pon x ley masuk ngn lecturer yg garang..btw..chaiyok2..wish u all the best..

dhiera said...

biasanya sem2 akhir ni senang taw nak dapat dean list.
akak dulu sem last2 ni yg selalu dpt dean list~ hukhuk. lg2 upm tu dean list 3.75. susah nak dpt~ wuwuwu

suha said...

suha pun jenis yang tak boleh kalau dengan lec yang terlalu strict dan garang ni.

apa apa pun gudluck ct. suha doakan ct mampu buat yang terbaik k :]

syafiqakarim said...

iqa taksuka lect garanggg
buat lagi cuak.taksuka juga lect yg lemah2.nanti student buli.kesian kot
nak yg pandai mengajar.tegas tp ada
lawak nya

si robot comel said...

samalah,nasib lect kita okay,hehe

Rara. said...

rara penah ada lect strict yg tersangat2 nie, disebabkan dia sangat strict hampir satu kelas nak drop subjek dia, haha. sampai dapat perhatian pihak atasan. huhuhu



lepas kes tu, sekarang dia dah xstrict dah. hohoh^^

bukan retis said...

xsuke lec strict...nk jumpa pon pikir byk kali.last2 xtnya pon..hoho

anismelon said...

huuu..betul betul betul..strict t kite jadi stress..nak tny pon takut..tp okek gak..nanti keje sentiase siap..weee

✿ cik pieQa ✿ said...

lecturer takat strict dlam kelas takpe lagi. boleh go on lagi.
tapi yang tak leh go on dgn lec yang strict time marking paper.
argghhh rasa cm nak sekeh2 je bila ad lec jenis strict + kedekut mrkah.

bella luna said...

sem last memang la kena hard sikit ct, dah tak boleh main2, sbb tu kowt lecturer strict,. lagipun nanti dah nak lepaskan kamu kealam pekerjaan yang lebih mencabar, so maybe lecturer tu mengajar macamana nak jadi seorang yang lebih serious agar kualiti yang terjamin after grad pun lebih bagus,. moga2 ct dapat hadapi lecturer strict tu dgn jayanya;D

ILA HonEyBuNNy said...

study rajin2 ye ct...

lau lec garang..ila mmg takoot..ehheheh

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥