07 April 2012 - Komen + Jangan Marah CT :)

ASSALAMUALAIKUM

xder mende pon nk update sebenarnyer
just nk bgthu, ct kebosanan neh
tp ase bebas ckit dr dunia study
hahahaha
tp ade ke nk thu??
ermmmm xnk suda :P

sekarang ni ct ngah rjin nk mengomen entry org,
bukan terpaksa
tp gara2 ingin melepas rindu setelah skian lame menyepi
banyak gak crita2 korang yg best ct terlepas ek
xpuas hati, trus ct komen
hehehehehe

so, bg korang yg terkjut tgk komen ct yg berpuluh2 tu
ct mintk maaf ye
lau xske, bgthu k
len kli xnk komen da :P

pada kak Ujie, thank buat review sal ct
sangat2 daku hargai
malu+seronok sbb ader gk yg amek prhatian
ke sebab terkejut??
hahahaha..sorry :)
spe nk bce, KLIK SINI :D

ok, itu sajalah
xlame lagi ct akan pergi bercuti ke JOHOR
asek duk umah je kan..
nak pegi menyibuk kt umah akak
dan mesti ley g shopping
hahahahaha :D

OK SUME.TATA (^_^)


mase bercuti ke Johor tahun lepas
hehehehe


p/s: komen tu ikhlas, bukn kerna terpakse
xdpt apepon...malah seronok...hehehe

23 comments:

MeeRole said...

terkejut tngok komen smpai 20..haha..mkan je kejenye..jngan lupe update blog kat johor nanti..

lisa said...

nak ikut pergi JoHOR!! ;D

Ct Mawa said...

huhu..best nya b'cuti..nk ikut..huhu..mawa suka + t'kejut ct komen smpi 36..hehe..btw,,thanks sgt2

syafiqakarim said...

ct kawen.tu yg bz
hahaha

Akue Achik said...

betnyer dah abis study kan........bole rilek n lepak..hehe

Cik tikah said...

rajin-rajinlah dtg blog cik tikah :)

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Dah abis belajar boleh kembali aktif berblog...

Prettywrite said...

salam kenal CT..datang dari blog k.ujie..:)
selamat bercuti2 malaysia..datanglah kelantan jugak..hehe

si kiut lavender said...

hahha...thanksla sebab sudi komen2 entry kita..:D

dah agak dah mesty penghujung entry ada saja makanan...wuwuwuwuw

Nafisah Ruslan said...

hey pegi johor kat mane? sy pun ade kat johor nnt tapi kat segamat.. hehe

cik bulan said...

haha..eden pon naik luruh jantung ni ha ingat sapoooooolah yg baik hati baca sume2 entry tu kan...thx for ur sincere reading my dear ^^~

Hanamiko Sakura said...

wah.. bercuti-cuti.. nak ekot..:) hehehe

Tukang Karut said...

ada lebih 50 entry aku kau baca dan komen tak?

Woofer Storm said...

geli gempak bila otai blogger komen banyak sngt kat blog sy..thank ctk^^

#sy pun dah mlas nak updte sbnrnya,,update jika free je^^

suha said...

selamat bercuti ct :)

sis92 said...

hihi sis ni mood asyik berubah-ubah je -,-

wah nk dtg johor ke? sis kat johor wee ^^

aimie amalina said...

huwaaa
lame gak x dgr cite pasal ct ni
sehat x?
selamat ke bumi johor
heee
rindunye nak p johor :)

DRceria said...

wahhh.. syok leee...

echa takashimaya said...

memang awak rajin.terima kasih komen entri kite yg mende mende tu ntah smpai lime belas komen :)

.: iEyLa :. said...

bile nak holiday ngan akk ni??hihi

tiefazatie said...

ptt ah byk gle komen awk...tq!hahaha..gle rajin!hee

Ujie said...

mula2 terkezut, sbb tak sangka ct larat baca & komen byk tu. serius..kagum dan rasa terharu sgt!

*tak balik kg kat pontian? akak baru balik dari sana semalam.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thanx Ct..akak terkejut tau terima 53komen dari CT...rasa sgt terharu...

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥