15th April 2012 - Kenangan (Tembak Lagi, Tembakkk) :D

ASSALAMUALAIKUM

hari ni mengimbau kenangan lah kita ye :D



prnah men bende neh???
mungkin korang dh dilahirkan ngan bende2 trlampau cnggih kot
so xthulah ye
or xberminat :P

dulu ct selalu gk men bende neh
selalu berebut ngan adik
nk dptkn nset ayh semata2 men bende neh
hehehe

skrg, nset ayh cmni still ada lg
tp dh xberebut cm dulu
sbb masing2 dh ade nset
ngade nk touch2 sumenyer
ayh gk setia ngan nset tu :D

ok.sekian sahaja knangan arini..
haha

26 comments:

Cik tikah said...

cik tikah pun suka game tuh!!! :D

sis92 said...

uhuk2 tk penah main pon, tp tau lah..hihi

ascil.punye.lah said...

lahh kita tak pernah maen game ni.slalu maen game ular je.hee~

MeeRole said...

Sempat main..hehe..hanfon lagenda tu pun aq ade smpan lagi..eh2..header bru nmpak..

teha said...

dh lame xtgk phone tu.. hahaha !

♥!!✿ Ain sajee ✿!!♥ said...

hah . ain plakk suke lwan2 ngn kwan2 . spe mnng kne blanje smnggu . hee ~

Hanamiko Sakura said...

yeah!! tembak.. tembakk.. masih main lagi game ni sampai sekarang.. ngee~

Ujie said...

ehee..tak penah pulak.
yg ada tu cuma game ular.

ain farahin said...

suka sangat..kalo dulu siap bertanding.sapa dapat high score.haha

si kiut lavender said...

ahahha...mengembalikan zaman tecik2 dulu..

skl pun suka ngan game ni taw..tapi xda berebut dgn sesapa sebab kita last..hohohoho

NAL said...

pernah main..NAL memang suka giler main SPACE IMPACT ni..seingat NAL, ni la phone pertama yang kak NAL beli..

Tukang Karut said...

hohoho aku sanggup ponteng kelas pasal main menatang ni la...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

suka gak main game nie!!!!

huhu... mmg btol2 mengimbau kenangan nie...

masa zmn sekolah dulu.. mmg suka berebut henpon.. semata2 nak main game..

Nafisah Ruslan said...

comel giler header dia!!!! :)

skrg ni susah sgt nak jumpa game yg cool macam ni an? rindu zaman pakai 3310

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Akak pun suka main game ni dulu tau...tetiba akak pun mengimbau kenangan ni.. :)

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

hoho , tak pena menang pun main game ni -___-


#petamakalijejaksini, follow ?_?

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

kita follower 666 ler -__- comeii betuii number tuh , hik

Ezad Skytech said...

haha..dulu mmg giler main game ni..:D

yana-feehily said...

hehhee..akak pun suka main gak. time tu klu ada henset 33sekupang ni, dh rasa canggih sgt dah..terngiang2 bunyi game ni..

budak2 skrg main angry bird je..

si robot comel said...

weyh,game tu sgt best doe,lama beno tak main ni,

dill said...

tak ingat la dulu lepas level ni ke tak. haha!

dill.

iera wahira said...

hihihi
fin nie iera pkai mase form 3 sapa form 5 tau...
tahan lama tau..

Detective Fiqa said...

hhahaha dulu masa kecik2. sukaa main :D hahahaha

Prince of Noob said...

terbaekkk... nasib pernah habis game ni... susah gila... btw done follow

EyA edamanhatiku said...

pena2 p skale jak..eya xpndai la men bnda tu

echa takashimaya said...

suka game tu!
space impact!

*erkk.ye ke.kalau salah.okbai.

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥