27th April 2012 - Extend Bebeh :'(

ASSALAMUALAIKUM

kak ujie,
tjok ct kt entry sebelum ni mmg btul2 terjadilah
da la sem last
hukhukhuk

sesungguhnyer ak bukanlah blogger yg bijak
adeh =.='
ni mesti kuat men2
pdn muke lu :'(



xpelah, tahniah pada semua yg berjaya mendapat result yg cun2 yer
tahniah pada Sis92 :)


*ingin membawa diri
xdpt nk jalan2 kat blog korang
nk kena setel paper ni dulu
(T_T)

16 comments:

syafiqakarim said...

juang habis habisan

CikMai said...

saya pun Kecewa , tapi pujuk hati jugak.Bersyukur itu perlu..

Hanamiko Sakura said...

sesungguhnya ALLAH telah memberikan kita perancang yang terbaik.. :)

juanz said...

bersabarlah ct.. samalah kita.... uhuk...uhuk...uhuk.....

Ct Mawa said...

xpela sygs..ad hikmah di sebalik smua..byk-2 b'sabar

echa takashimaya said...

deactive acc fb dulu.haha :)

Ujie said...

akak pulak yg rasa sedih..
sbb akak pun penah belajar kat IPT. subjek Statistik hampir2 buat akak fail & kena repeat paper.

lps ni ct susun strategi ya..
akak doakan ct berjaya harungi paper tu.

Detective Fiqa said...

setiap yg terjadi ada hikmahnyer jgn sedih2 yee :) hee
gambatehhh!!

lisa said...

usaha lagi next sem sis :) kita bukan tak bijak pandai, cuma usaha kita kurang. lisa pun camtu jgk.spm dapat 4 je.serius kecewa tapi salahkan diri sendiri sbb tak usaha T__T

Our past teach us how to perform better in future :)

sis92 said...

salam ctk..

alo sis rasa sedih pulak..sis gembira tp ctk tgh sedih ..
ctk usaha kuat sikit ye lepas ni , make us proud of you :)
mdoakan kamu kawan :)

Ezad Skytech said...

kuat betul pengaruh FB tu ye...hee~

Cik tikah said...

x pe dear. boleh cuba lagi :) btw, tahniah

Tukang Karut said...

jahat sungguh fb tu kan.,..

KUKUMALU said...

Kejatuhan hari ni bukan bermaksud kita akan terus jatuh dan jatuh. Teruskan usaha dan sentiasa percaya bahawa Allah sentiasa di sisi hamba-hambanya=)

dhiera said...

result dah keluar? jangan sedih2 ok!

Nafisah Ruslan said...

knp ni? ade yang failed ke? em samelah kita.. T_T
tapi kita kene usaha k? insya allah lepas ni akan berjaya.. :)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥