05th Jun 2012 - Selingan Selasa : Nak Balik Belajar

ASSALAMUALAIKUM

harini dah kena 'start' mengemas
uitm tersenyum sinis menanti kepulanganku

terfikir nak kerja sambil belajar kat sana
terpaksa sebab duit pinjaman ku sudah abis
dan sudah tamat tempoh
nak buat rayuan sambung tempoh xcukup syarat
haishh...
harap2 dapat la kerja kat sana
INSYAALLAH...






p/s: sangat2 perlukan duit sekarang
ABANG KAKAK NUFFNANG, tolong lah saya =.="

22 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat kembali ke kampus...
Moga CT dapat keja kat sana... Insyallah..
& All the best untuk sem ni...

yusuflaili(Goku) said...

salam;
kata tak ada duit,mintak 2 singgit?..hahahaa.

dill said...

oh. saye ingat ct dah abes belajar. ape2 pun, kuatkan semangat ye

dill.

Ujie said...

Disamping kerja part time..cuba ct buat loan dgn family. dpt kerja byrlah.

Tp nasib uitm yuran rendah..mkn kat kafe pun murah kan..adik akak dulu bljr uitm shah alam.

outbound malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

hairy said...

nak semua duit diatas tuh :p

Sayidah Nafisah Ruslan said...

mintaklah dekat baitulmal ke, yayasan ke kalau ada.. dapat lah duit sikit :)

Eyda Dania said...

amboi..tayang duit nmpk..hehehehe..

juanz said...

olololo.... ciannya..... meh cni abg tolong support leh? huhuhu...

MeeRole said...

pekata ct jual topup..xla untung bnyak tpi boleh la cukup mkan..

Ct Mawa said...

alahai,,kesian nya..xpe,,semoga tabah eyh ctk..hari2 mawa tolong click nuffnag ctk nnt..hehe..btw,,comel nya header dia :)

Boni JLL3 said...

nak sikit duit tu!! hehe.. sabar tau.. pasti ada jalannya kalau kita bersabar.. rajin2 berdoa minta pertolongan

Prettywrite said...

ct nak kerja apa nt?semoga dipermudahkan ek..

Zul Fattah said...

mintak dgan hepa uitm r.. buat pinjaman.. boleh je..

KorN said...

wow byk nye duet.. nak nak nak..!! hehehe...

izan mama mia said...

slmt kembali belajar....

si robot comel said...

haa,betul ckp zul, cer minta kat hep,dorang mesti faham punya

Tukang Karut said...

eh? hari tu ada repeat paper ke?

Mizz ErMa said...

wah, tuan belog p berjoli ape sampai stok duet da habis? hehehe nk buat part time boleh tp jgn smpai abaikan pelajaran..=)

syafiqakarim said...

saya juga butuh wang

Hanamiko Sakura said...

semoga berjaya kumpul duit kak ct ^^

hyz said...

hamboih bersusun2 duet

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥