09th Jun 2012 - Spontan Sabtu : Cari Nahas Betul

ASSALAMUALAIKUM

hari ini ct nak kongsi gambar2 yang memang sengaja cari nahas
atau dengan kata lain berani juga mereka2 neh :P












p/s: xjadi pergi uitm hari ini
esok baru bertolak...ermmm xnak pergi :(

19 comments:

NAL said...

memang cari nahas..

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

smart yg bangunan tuu , pemandangan mesti lgi smart :D

Ct Mawa said...

haha..berani mati ni

jgn malas2 syg..be strong yah..fighting! ^^

MeeRole said...

mcm ni baru adventure..haha..bye2 ct..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hihi good luck CT untuk sem ni..kirim salam kat pantai dungun tau.rindu :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pergghhh..betul2 carik nahas ni...menakutkan...

izan mama mia said...

mereka tu tak sayang nyawa kot

Hanamiko Sakura said...

memang gila cari maut.. hihi

Tukang Karut said...

nak grad tak? kalau nak baik pergi... hohoho... ingat... jangan repeat paper lagi...

WaFaa said...

pergghhhh... x takot ke dorg ni.

WaFaa said...

pergghhhh... x takot ke dorg ni.

Boni JLL3 said...

pelik2 je perangai manusiaa ni..

Sally Yatiey said...

Beraninyaaaa. hee.

tiefazatie said...

sangat2 dasat nie...=)

teha said...

haishh .. xde kije betol laa.. hahahaha !

Sayidah Nafisah Ruslan said...

huyo! semuanya gayat2.. berani betul diorang tu..

emy|farid said...

ngeriiiiiii!

Novelgurl said...

menggeletar pale lutut..lg2 y kat tali tuu... Y.Y mmg r cri nahas..huhu.

shera haifa said...

takut!! membahayakan betul

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥