14th Jun 2012 - Fakta Atau Auta : Tandas : Lelaki vs Perempuan :P

ASSALAMUALAIKUM



bagi ct xtahu lah
auta kot untuk ct
sebab ct malas nak skema2 sangat neh :P


p/s: jaga lah kebersihan tandas walau secepat dan selambat mana pon anda guna :P

*ada segmen dapatkan domain setahun...
klik cni laju2 untuk jon :)

26 comments:

Onitsuka_hana said...

entah. xreti pakai tandas tu

Eyda Dania said...

seyesly..xpuas..klu trpkse je..pgi..hehehe

NAL said...

NAL rasa auta :)

CikMai said...

tandas awam di malaysia kurang memuaskan *erkk tetiba

Norlida Ramli said...

hehe..
cm betul je ni ct..
pmpuan kn cermat & agak cerewet sket =p

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Guna tandas dengan betul..tapi aku paling benci tandas duduk geli!!.

syafiqakarim said...

hahaha ni kire pesanan la ni
iqa pun xpakai toilet gitu.klo da
terpaksa hadap juga -.-


jaga tandas la oi.

aimie amalina said...

hehehehe
sameee!

napelah nak memudahkan perkara yg harus diberi perhatian

boh paip
boh air kan senang
hehehe :D

bloghok said...

malas nk tgk takut timbir mata..haha

fiQRa said...

aittt macam mana tu ct? mas macam blur kejap tengok gambar tu.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..lelaki sempoi jer.. :D

afzalsukasuki said...

klu lelaki cakap betul..pompuan stil nak berdalih lagi.tak gitu?jadik laki cam afzal diamkan je la hehehe

hairy said...

hahahah!!! malunya tgk..haha

J.Syazwana said...

betul kot. kite kalau gune toilet pon lame. hehehe.

eLL said...

Kadang2 kalo terdesak pakai toilet duduk, akak amik tisu lap je atau angkat penutupnya.
tapi mesti basuh tangan dan lap ngn tisu kan.

si robot comel said...

mula-mula kita tgk pic tu,tak faham, sebab tgh blur2, lepas tgk banyak kali baru tau,hehe

amranaiman said...

hohoo tdk2 ni utk laki pengotor shj :P

Mizz ErMa said...

0o0o, patut ler setiap kali kua dating, bila part masuk toilet, en.tunang selalu siap dulu..mcm nie rupanya..hik3,

Yumida said...

tu mangkuk jamban paling selesa..be4 duduk kena lap dulu guna tisu..then kebersihan tu mmg haruslah di amalkan...
senang je lelaki kannn...x byk step...so..setialah menunggu si gegirl habis...sape soh cepat sgt..hahahaha

CintaKhadijah said...

kdg2 mcm ni jgk klo terdesak tandas tu kotor sngt. so. kdg2 auta kdg2 fakta. akekekeke

Ct Mawa said...

haha..apakah??

Sayidah Nafisah Ruslan said...

ade sesetengah orang memang macam ni.. :)

tiefazatie said...

err...no komen..haha

Nurulee said...

Hahahahah, tak tau nak comment apa =D

Cik tikah said...

kebersihan itu penting :) jaga kebersihan wajib!

cweet pinky said...

heheh ~ ala , janji jaga kebersihan tak kesa larr tandas cmner pown kan ct kan ? tapi rasenyerr CP takde la lame cmtuh , hahaha ...

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥