17th Jun 2012 - Sehari Satu Kenangan : Aiskrim :)

ASSALAMUALAIKUM

hari ni ct nak kongsikan something yang ct suka suatu masa dulu
haishh rindunyer nak makan lagi



sekarang pon ada lagi kan???
kat rumah ct pon pernah jual dulu
sebab kat situ ramai budak2
sekarang semua dah besar panjang
xmakan da aiskrim camni
tapi ct tetap suka
tambah2 perisa milooo
waaaa...sedapnyerrr :D


p/s : siapa ade jual sekarang??
hehehehe

21 comments:

Ct Mawa said...

sama la..dulu time kecik2 ibu Mawa pernah jual..hehe

syafiqakarim said...

haha buat sendiri je ni beb

wan niahix said...

kat area rumah wan masih ade lg... harge pun murah... hehe... senang hati je makan... hahak...

"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

amranaiman said...

aritu ade beli plastik die.. tp ntah letak mana.. bru ingt nk buat huhu

Pykaa Pdott said...

same la kite , dulu pyka pon kerap jgk buat benda sendiri , tapi skarang dak tak dah , bila ct postkan entry nie , tertiba rase nak buat je balik . haihh . semagat nie . hehe :p

nn lylyn said...

dah lama xmkan benda ni =) zaman kanak2 dlu rajin mkn

jom follow saya =) sy dah follow awk =) tq ek

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mak akak masih jual ais macam ni..budak2 ramai kat kg..memang laris.. :)

Raihana said...

tahu takpe rindu kan mase kecik2 dulu.
selalu beli aiskrim nie dekat orang sebeah rumah.huiuhu

cweet pinky said...

CP lawat sini balek , hensem welcome widget tuh ... hehehe , jeles nih ~ hehehe ~ CP panggil eskem nih , eskem mesia , hahaha , paham tak ?? mesia tuh MALAYSIA .. hehehe ~ untung perr jual eskem nih , lagik2 kalaw rumah dekat dengan skolah , wah .. CP komen macam nak buat entry darr , hahaha ~

salam singgah dari CP , 1st time gk dtg sini :D CP follow sini , kalaw rajen selalu larr lawat CP ek :D :D

NAL said...

selalu buat sendiri jer. Memang sedap tambah2 kalau Milo + serbuk coklat..

Prettywrite said...

dulu kat rumah pun ada jual..sama macam siti la skang da takder budak2 so tak bagi ma buat sebab remeh sangat..kecik2 dulu suka gak makan..skang ni suka makan eskrim international dah..hahaha..

Mizz ErMa said...

haa..sama la kita..hehe masa kcik2 dlu suka yg perisa milo + asam..dulu satu 10sen skrg da 20sen

hairy said...

ada2 tp 20se..dulu 10sen ja...la ni pendek tp 20sen..haha

alif haris said...

whahha... feveeret kecik2 dulu.. pas balik sekolah, hari panas mkn eskem pop ni.. meleleh ~ haha

CintaKhadijah said...

besh besh! buat sdirik la ctk.. namo malas2.. hihihi

adan said...

nenek sy pernah jual..sedap..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Buat sendiri tak seronok..nak yang dibeli jugak!!.

kay_are said...

aiskrim malaysia!! dulu time balik sekolah selalu beli.. paling sedap rase milo r kan? ^^

chemay said...

selalu buat sndiri je.
then jual.
dapat duit banyak tauu time kecik2 duluuu.
haaaaa

eita said...

akak suka buat aiskrim malaysia perisa nenas, asam masin, n milo..
kalau nak meh akak buat.....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

eskem malaysia.. memang paling the best! :D

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥