19th Jun 2012 - Selingan Selasa : Nuffnang

ASSALAMUALAIKUM

hari ni bukan nak cerita pasal dapat BE ke apa
memang ct xpernah dapat pon
hahaha

ni nak cerita pasal ct xboleh nak log in pon kt nuffnang
selalunya dia automatik masuk nuffnang
ni tiba2 mintak email password
dah letak pon masih xjadi


(macam ni lah jadinya..hukhukhuk)

ct ingat mungkin ct terlupa password
so, ct klik la forgot password
sekali dah buat
dia bagi password baru
masih xboleh jugak
huhuhuhuhu

xkan ct perlu buat balik kot semua
ermmm nk mesej nuffnang pon xleh sebab dia xder email khas...
nak hantar ticket kena log in dulu
ni nak log in pon xleh..adeh

so,ct nak mintak tolong korang2 yang ada nuffnang
tolong hantar ticket tanya masalah ct boleh?
siapa2 dah tanya tu inform ct k..
tolongggg..huhuhuhu


p/s: kalau terpaksa buat yang baru xpelah ct buat
cuma nak korang tanya dulu
takot dorang da block ct ke, apa ke..
hohoho
bukan xikhlas berblog,
tp disebabkan masalah kewangan sekarang
ct ingat dapat la cover sikit2 ngan nuffnang
hehehe

14 comments:

Mohd Izzar said...

pasword baru pn x bole jgk? pelik..

Pengetua Speaker Sekolah said...

keciannye die..encik nuffnang nak bergurau tu ct..hehe

Ct Mawa said...

huhu..Mawa xde nuffnag la ctk

hairy said...

hry pn sama juga jd gini..hehe

katak puru said...

alololo ciannye.... 2 la slalu sgt main2 tukar paswod...kn da xlh igt

Ujie said...

Akak pun penah jd gitu..tp tak lama. lps2 tu bukak dh ok.

♥ Nana BamBam ♥ said...

achaner tu ?

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Biasanya kalau dah tukar password mesti boleh..mungkin line tak bagus masa awak log in..biasanya kalau line tak cukup kuat susah nak bukak Nuffnang ni....

dill said...

oh nuffnang. dah lame kutinggalkan

dill.

Nurulee said...

Same goes to me, tak pernah dapat pun dari BE. Ee pun pernah jadi jugak camni, tapi lepas tukar password boleh je =)

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/mid-year-exam-result.html

eita said...

dia terlepas pandang kot email tu..
tu yang xleh bukak

anamizu kaito said...

CTK.. dah ok ke belom?? rasenye mybe line tenet problem kot.. kalo x,sllunye dah boleh..

cik ana pon td jd cmtu gak.. dah kalut dah.. tp rilek2 dlu.. pstu try semula dah bleh.hehe





luv,
cik ana

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhhhh sama laa problem kita... huhuhuhu


biasa log in guna galaxy tab.. tapi...xtau laa nape xbleh plak skang nie...

skang ni kalo nak log in nuffnang ni.. kena guna pc opis je.. huhuhuhuhu leceh...

Sayidah Nafisah Ruslan said...

oh pasal ni rupenye.. dulu pun kita pernah kena macam ni... susah2 sangat, kita buat je baru.. huhu

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥