20th Jun 2012 - Rabu Dengan Kata2 : Kisah-Kisahku

ASSALAMUALAIKUM

lau perasan hampir setiap hari ct letak gambar
xbanyak taip

sebenarnya,
ct ade buat entri khas untuk satu2 hari

contoh :
ahad, kisah kenangan
isnin, kisah cinta
selasa, kisah ct
rabu, selalunya ct letak link blogger yang komen last entri
khamis, kisah fakta atau auta
jumaat, kisah tazkirah
sabtu, kisah spontan sabtu

ct start buat camtu
sejak 2 minggu lepas
ini semua sebab ct xder masa nak taip panjang2
bz sangat
balik je penat
so, ct mula lah letak gambo je

erm, yang pasal semalam tu
nampaknya xder orang yang sudi hantarkan tiket
huhuhuhu...xperlah
maybe ct akan buat nuffnang baru
sikit lagi nak sampai RM50,
bukan rezeki la tu kot :')

p/s : pada Ana, Yotokuu, mungkin la kot pasal line,
tapi banyak kali dah try ni..
xboleh pon
hukhukhuk

Kak Eita, terlepas pandang macam mana tu..
hehe

Hairy, kamu pon cmtu jugak???
dah tu buat camne ?

Kak Ujie, yang ct ni plak xtahu lah kenapa xboleh jugak..bukan rezkiku :D

Nurulee, Mohd Izzar,
tu la ct pelik,
ct tukar password pon xjadi jugak
hohoho

Dill, Ct Mawa xdaftar nuffnang ae ??
xper2 :)

Nana, xtahu lah camne tu..
hehehe

Pengetua Speaker Sekolah, bole plak bergurau??
hahaha

14 comments:

Ct Mawa said...

wah..bagusnya ctk ad tajuk2 tertentu utk entri setiap hari..hihi

Mawa pulak hari2 update KPOP..haha

yup ctk..Mawa takde nuffnag tau..hehe..tak reti & malas nk buat

PotiaCasaDelarossa said...

bagus jgk idea awk ni.. x yah lah susah2 cari idea kan? bijak2... pastu klu nak post gambar.. post lah yg menarik2 sikit.. sure org suka.. awk pon ramai dah yg suka..

NAL said...

wah, bagus la..lain hari, lain perkongsiannya.. :)

hairy said...

wahhhh ade hari2 dia ea...haha..ptt lah pun..hari2 hery msuk sini klo on9..toink2

Prettywrite said...

bgs jgak eyh buat segmen2 ikut hari gitu..tak pening palo pikir nak buat entry..hehe..

alor sayang nyo ti nak buat nuff baru..gapo problem tu?nt yana try ata tiket..meme takleh eyh?

KUKUMALU said...

Rajinnyerr ctk menaipp

chemay said...

takpe laaa.
try buat nuff baru eh.
jangan sedih2
:)

Mizz ErMa said...

wah, bgusnya ct nie, nk buat entry pon ada schedule2 bagai ek..hehehe

Cik tikah said...

wah, nuff nk dkt rm50 dh? hebat tuh ctk :)

Nurulee said...

Baguslah, blog ada perancangan. Hehe =D

Tukang Karut said...

pinjam idea ni boleh?

eita said...

terlepas pandang mungkin sebab rabun kot..
hehehehe

Sayidah Nafisah Ruslan said...

ape terjadi ni?? nak kene bace entry sebelum ni nih.. hehehe

amranaiman said...

ooo mcm tu :)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥