21th Jun 2012 - Fakta atau Auta : Parking Lelaki vs Perempuan

ASSALAMUALAIKUM

nak tanya
adakah anda begini??



xnak ngaku ler tuuu
hahahaha

ct xtahu sebab xpernah ada kereta lagi
hehehe :P

18 comments:

CikMai said...

cik abe mai pun tak brapa prcaya bila mai drive, beliau lebih suka mai duk sblah je,,huhuhu

Eyda Dania said...

hehehe...yup..btol..eyda klu parking kereta..msti buat byk2 kali..bru tepat..tp hairan la..laki..skali je..da tepat kan..grr..

Ct Mawa said...

haha..Mawa tak..serius tak..Mawa teror tau bab parking2 ni..hehe

Tukang Karut said...

mungkin banyak yang betulnya hahahahahhaaha...

juanz said...

of course YESSSS....... for women.... huhuhu.....

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Mungkin jugak...tapi kalau kat jalan raya hers paling berhemah.

chemay said...

stakat ni dah 2tahun ada lesen kereta.
tak pernah lagi ada problem.
so maybe tak macam tu kot.
hehe
:D

UniMeOw said...

kalo pompuan lain, uni xpasti lak..tp kalo uni mmg cm2 la...haha

syafiqakarim said...

manaaaa addda
molek je iqa.mihmih

Elysa Sofia said...

rasanya kalau ada kereta, camtu lah lisa jadinya :D

NAL said...

fakta la tu :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmmm xtau laa btol ke tak... hahahhaha


moon xbape reti parking... masih belajar parking lagi nie.. tapi dengan bantuan ayah la...hahahha


harap2 xde laa sampai jadi gitu.. ngeee~

hairy said...

xde keta juga :-(

♥ Nana BamBam ♥ said...

hehehe....lelaki lagi smart dari pompuan....fakta.. :D

eita said...

kita pun takde kete..
huhuhu

Nurulee said...

Ee takde kereta lagi. Hehe =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

Sayidah Nafisah Ruslan said...

perempuan dengan kereta memang len macam sikit.. orang susah nak percaye.. hehee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hehe..
Alhamdulillah..takat ni akak tak pernah lagi mcm tu.. :)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥