27th Jun 2012 - Rabu Dengan Kata2 : Study + Kerja

ASSALAMUALAIKUM

hari ini hari rabu
hari ini dan esok adalah hari 'last' ct akan buat kerja
3 minggu sudaaa
kat entri ni ct ada bagitahu pasal ct dapat kerja sementara

kerja yang ct kata ct sepatutnya minta tu
telah pon diluluskan dan diterima
insyaallah, minggu depan ct akan mula
kerja kt tempat ada nurse2
tapi xtahu lagi kerja apa yang ct akan buat
cuci2 lantai ke, wat air ke :)

'so' belajar kali ini mencabar sedikit
sebab kena belajar sambil bekerja
harap2 ct boleh 'handle' masa dengan baik
aamiin :)

ok itu saja cerita ct hari ni...
semalam xsempat nak update
kira 'double story-mory' la ni :D

p/s : Ct Mawa, Ell, Yotokuu, Hairy, Hanamiko, Azyan, Chemay, Leeya,
ct kawen bila dah sedia nanti k
lagipon Mama Izan suruh belajar dulu
hehehe

Speaker Sekolah, Edy Fee, Mk Syahir
cepatlah kawen, hilang terus penat nanti
hahahaha

Kak Lily, suami akak mesti macam ni kan :D

TK, untung ler kamu
hilang penat lepas kerja ye :P

Anisa, Syazwana, Paani, Syakey, Eita, Erma, Ana, Honeybee,
harap2 korang dapat suami romantik macam tu :)

PRETTYWRITE..
terima kasih banyak2 sebab dah tolong ct hantar ticket kat nuffnang
memang masih xdapat selesai
nak buat yang baru xboleh sebab blog ni dah terikat dengan nuffnang yang lama tu
huhuhuhu

14 comments:

예쁜 said...

hihi..tahniah sebab kerja yang ctk mintak tu dah diluluskan..good luck tau..Mawa doa kan :)

KUKUMALU said...

Subjek ambil xbyk kan? InsyaAllah ok lah tu..

Ujie said...

mmg mencabar, tapi cabaran tu pasti buat ct lebih kuat. semoga bersemangat melalui hari2 mendatang ya ct.

NAL said...

semoga semuanya berjalan lancar..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Insyallah..Moga CT dapat handle & seimbang antara keja & study..moga dipermudahkan & good Luck..~

yusuflaili(Goku) said...

Buatlah kerja baik..kalau tak kerja maknanya tak dapat makan sedap2.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

insyaallah... ct pasti boleh buat kan... :)

Pengetua Speaker Sekolah said...

ape mksud dah kawen hilang pnat ni ct??

iszieylyanziy said...

selamat maju jaya dengan kerja baru ct :)

hairy said...

gudluck tau! sya pasti anda blh...

Cik tikah said...

i know u're a strong girl :)

Boni JLL3 said...

ok..keje elok2 k.. jangan malas2..hehehe

Tukang Karut said...

mana pernah hilang penat berkerja...

eita said...

keje elok2 ye..

amin...

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥