28th Jun 2012 - Fakta atau Auta : Kalkulator

ASSALAMUALAIKUM



anda pon macam ni ke???
fakta bagi ct sebab ct memang selalu macam ni
tambah-tambah ct memang 'fail' bab kira-kira
kalau boleh, dalam 'exam' tu nak je tekan kalkulator berkali2
was2 punya pasal
hehehehe :D


p/s 1: selamat berjaya pada semua pelajar DEGREE UiTM yang sedang menghadapi exam final
dan selamat berjaya untuk semua pelajar yang sedang berjuang
chaiyok2! :D

p/s 2: ct xsempat nak 'blogwalking' sekarang,
balik kerja/kelas selalu penat
hanya mampu 'update' je buat masa sekarang
'hope' korang xlupa ct
jaga diri semua :)

17 comments:

NAL said...

sememangnya FAKTA.

NAL kalau exam memang kira guna kalkulator je. Memang berkali-kali tekan sebab nak pastikan jawapan tu betul. :)

CaYe Cik iLa said...

slalu rse cmtuh.... kadang2 1 x 1 pon ila kne kompemkan pakai calculator... hehehehe

예쁜 said...

good luck jugak untuk ctk..take care ^^

Ujie said...

Ct kena tukar pemikiran yg ct fail kira2..baru ilang was2 tu. (ceh..bg nasihat la pulok).

*takpe..akak paham awak bz. Kalau tak ct mmg rajin bertandang.

eLL said...

adik CT, akak tak terer maths. 2x2 pun salah kira. selalu kena marah dengan cikgu maths iaitu hubby. dia kata untung ada akak sebab duit semuanya terlebih

Boni JLL3 said...

sama la kita..hahahahaha

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Looooh!..terus masuk tidurkah?.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..betul tu..akak pernah alami .. :)

Liyaa Mf said...

Zaman blaja dulu, memang salu camtu. Tyme exam, mesti nak tekan kalkulator banyak kali. Punya la tak yakin. Haha. Lagipun, takut sebab skali salah tekan efek jalan kerja seterusnya. Tak pasal2 tak dpt jwpn akhir yg betul. Takpe2. If ada masa, tekan je kalkulator tu sampai krem jari :P

♥ Nana BamBam ♥ said...

huhu..macam nak sama Ngan adik laki nana.. :D

Tukang Karut said...

tu pun nak pakai kalkulator? hummmm...

amranaiman said...

ct penat kuat tido :P hahaa

Cik tikah said...

hahahahha.. tikah pun kdg2 mcm ni gak :)

eita said...

selalu jugak was2 macam ni

Mohd Izzar said...

haha.. besa la tu.. nk kira jgk..dah terbesa kan

echa takashimaya said...

haha. masalahnya 1 campur satu pon kena guna kalkelaterrrr !

CikMai said...

selamat berjuang ctk :)

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥