03rd July 2012 - Selingan Selasa : Kerjaku + Keputus asaanku

ASSALAMUALAIKUM

ct dah mula kerja hari ahad lepas
hari ni hari ketiga ct akan kerja
setakat ni ok lagi
ramai ingat ct budak praktikal
hehehe..
iyekan jer lah
nak cakap 'extend' maluu
hahaha

okay,
5 bulan ct akan kerja kat situ
xtahu lah dapat tahan ke x
lau xtahan,
mungkin ct akan berhenti terus je
xleh jugak nak paksa2 diri ni
makin stress nanti
tambah2 kerja sambil belajar ni kan
huhuhu

ok daaaa...itu sahaja cerita hari ni
tahan aje lah bila kena marah tuuu
nama pun kerja kannnnn
pengalamannnn :)


p/s : ct dah putus asa ngan abg nuff
dorang langsung xbantu ct
senyap sampai ke sekarang
kat twitter, kt facebook semua ct dah tanya
tapi dorang tetap diam
siapalah ct ni kan
blog yang tiada fungsi bagi dorang
ermmm...its okay :')

so ct try benda ni pulak
'atleast' dapat cuci mata :D
ct dah letak kat atas dan kanan
lau sudi, klik2 lah
dapat belanja korang nanti
hehehehe =.="

13 comments:

예쁜 said...

kuatkan semangat ctk..insyaAllah,,kejayaan milik ctk untuk sem ni ^^

pasal nuffnag,,kesian nya..takpela,,try pakai lain pulak..nnt mawa clik2 ok :D

si robot comel said...

ct kerja apa? apa-apa pun jgn paksa diri kalau bekerja tau,study jgn lupa

eLL said...

takpe, kutip pengalaman kan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Semoga semuanye berjalan Lancar..
kena marah2 time kerja tu biasalah..jgn amik hati sgt.. ^^

KUKUMALU said...

bape subjek ct amek?

Elysa Sofia said...

selamat bekerja!! huhu tu lah cabaran daftar dgn abg nuffnang...lisa pernah daftar tp disebbkn xde pulangan, dah tak letak iklan dekat blog..:0

Prettywrite said...

salam siti..
dah start keje eyh..semoga bertahan la ya..harap2 dapat kerja n belajar dengan tenang..:)

siti, siti tak emel lg key details kat yana pasal contest bloglist haritu..nt emel eyh nama,address n fon..nak pos dah..
anadelights@gmail.com

Eyda Dania said...

rindu blogg ni..heee...lme xlawat die..busy kje..=(

Tukang Karut said...

jangan la nak mengharap sangat dengan Nuff tu...

eita said...

jangan mudah putus asa....

Boni JLL3 said...

iskh. jangan lah berhenti.. sayang tau.. bukan senang nak dapat kerja sekarang tau

yusuflaili(Goku) said...

Kerja jangan tak kerja...rasa best kalau ada duit hasil titik peluh sendiri..Nuff!!.lambat cerita.

Azham Vosovic said...

semoga berbahagia di tmpt kerja heheheheh

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥