08th July 2012 - CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

ASSALAMUALAIKUM

mula2 sekali ct nak ucapkan tahniah kat sekandel baru ni
sebab berjaya buat contest untuk kali ketiga
penyertaan makin bertambah2 lak tu
blog pon dah tersebar kat majalah dunia...
amboiii...hebat2..
eden bangga jadi sekanden ekau
hahaha

so kita teruskan ngan syarat2nya :
1. follow blog dia
2. like fanpage ni
3. letak banner bawah ni



4. letak tajuk " CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"


Untuk contest ni apa perlu kita buat adalah :

1. Buat satu enty dan Nyatakan kenapa anda suka masuk blog hazwan hairy?
ATAU
2. Yang baru FOLLOW lak
Nyatakan persaan anda bila 1stime masuk blog hazwan hairy?
3. Post link anda pada entry ini.

OK.DONE!!!!

sebelum ni ct xpernah pon join contest dia
sebab terus terang ct malas
hehehehe...sorry beb!

tapi sekarang ct join
sebagai tanda terima kasih sebab selalu datang blog ct
selalu komen2
selalu dating2 kat cbOx tu
terasa dihargai gitu
malunyer :">

ct memang suka datang blog dia sebab banyak tips
rajin kan sekandel ct cari info
sebab tu sayang dia lebih
ok..geli :P

lagipon dia langsung xsombong ngan ct
buatkan ct selalu nak lawat blog dia
nak tahu kenapa dia ni baik sangat
hehehehe

selain itu, ct suka baca kisah2 dia,
kot2 dia curang ka ngan ct
boleh mintak clash terus..
hahaha

oklah, sebenarnya dia akan pilih
berdasarkan entry yang kreatif
ct tahu ct xkreatif langsung
sebab memang bakat tu xda dalam diri
so ct hentam je lah
asalkan nampak kasih sayang daku jadi lah
wahwahwah..
lebih2 pulak
hehehhee

Ok lah, itu sahaja dari ct
ikhlas dari lubuk hati yang paling dalam
SELAMAT BERCONTEST SEKANDEL :D

-----------------------------

Tarikh tutup penyertaan adalah 22/7/2012
banyak lagi masa :)


p/s : 'respect' ngan dia sebab selalu buat perubahan pada blog...
ct lihat perkembangan dia dari hari demi hari
memang berbaloi sangat2
syabas sekandel ku
teruskan ber'blogging' okay :)

14 comments:

Boni JLL3 said...

gud luck CTK!!! hehehe

NAL said...

All the best CTK.. :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak ct!
amboi.. terus jadi sekandel ea.. hehe

Anak Wak Mail said...

sekandel??amboi3x..!

Cik tikah said...

bila masa jadi skandel ni? perasan eh ct? hehehe

Tukang Karut said...

viel gluck...

hairy said...

hahaha nk gelak gila bca entry ni lah..haha...btw terima kasih sgt2 ctk sbb sudi support contest ni...hrgai sgt2 entry dri anda..all th best for u skndl..haha...u to wish u sukses ..

hairy said...

hery dtg copy link dan cari pemenang :-)

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Cioccolato World said...

dieya datang sini dari contest yang sama
follow mollow kamu, good luck ya

http://www.dieyaworld.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥