02th Ogos 2012 - Keputusanku...

ASSALAMUALAIKUM

ct dah buat keputusan
ct akan berhenti kerja
kerja sampai akhir bulan 8 je...
bulan 9 nak fokus belajar
bulan 10 dah final exam
xnak da extend2 ni
maluuuuuu...
ok sekian terima kasih

tuntutan gaji untuk bulan 7 sudah dibuat
korang nak apa?
ct nak bagi hadiah
hahaha


p/s: ada siapa2 yang ada contoh surat berhenti kerja...hehehe

13 comments:

misZ eEhan said...

nak duit raya .. heee ..
kamoo dapat smbung mano??

sarah1410 said...

Salam. :)

Tudung bawal anda jarang? Tak perlu risau sbb saya ade jual inner dlm utk tudung bawal. :D

Berminat nak beli inner tudung bawal tak? :D

Kainnya sangat lembut, selesa & senang nak pakai. Paling best, tak panas pun & ringan sgt bile kita pakai. :)

Available colour : Black, dark grey, light grey, krim & putih.

Harge : RM 10 amat² berbaloi dgn kualiti & keselesaannya apabile pakai. Sementara stok masih ade. Mmg berbaloi². :)

Jika berminat, boleh terus hubungi : 012-9797763. :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

belanja? lalalala :)

Cik tikah said...

semoga keputusan yg ctk buat itu adalah yg terbaik. all the best dear :)

Ujie said...

kptsn yg terbaik demi sesuatu yg lebih penting.

surat tu buat je format surat rasmi. bgtau sbb dan bila tarikh akhir bekerja. lps tu ucapla tima kasih sbb bg kerja selama ni.

juanz said...

itu yg sebaiknya.... fokus kpd 1 per satu perkara. Jgn sume nk kecap tp sumenya ke laut.... tgk tahap kemampuan, ada org boleh ada org kurang keyakinan..... So try ur best....

eLL said...

hihi, bagus, fokus pada satu benda je dulu dik...

hazwan hairy said...

buat keputusan yg trbaik ok.....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh nak bg hadiah erk... nak jugak laaa... hehehe

Tukang Karut said...

ok... keputusan yang sangat bijak...

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Belajar dan belajar..sesungguhnya kita sentiasa belajar.

Mastuera said...

waalaikumussalam..good luck exam naa..hee.

miZz_nizZ said...

wow..nk blnja gji bln7? duit rye la!haha

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥