25th Sep 2012 - Selingan Selasa : Ex-Kerja :D

ASSSALAMUALAIKUM 

 hari tu ct pernah cakap ct kerja part time kan 
ct ada buat dua kerja 
tapi hari ini ct cerita kerja pertama dulu k 
kerja kedua minggu depan.. 
hehehe 
(macam lah orang kisah :P) 

 ok.. kerja pertama ct di kedai buku KEPAK 
KEPAK tu rasenyer singkatan untuk kedai perakaunan kot 
hehehehe...
sebenarnyer lecturer yang jaga
tapi disebabkan dia bz
dia nak upah orang tolong jaga
so, ct setujulah :)

 inilah tempatnya.
 
2minggu sepatutnya tapi lecturer still bz,
so ct tolong lagi untuk dua minggu 
kawan2 pon ada tolong gak
thank kema n masyitah :D






dah macam office sendiri..
best dapat pegang duit ribu2 ari2..
hahahaha...
kat dalam ni ada buku2 perakaunan yang dihantar supplier 
so tugas ct untuk jual buku ni 
sepanjang hampir sebulan ct jaga 
memang hari2 ada pelanggan 
sebab semua yang beli pelajar perakaunan UITM 
lagipun masa tu baru masuk sem baru 
memang popular lah kedai ni 
mungkin sesiapa yang baca ni pernah kenal ct 
hehehehe.. 
nasib baik blog ni xpopular :P

 kesimpulannya, 
kerja kat sini best gak 
sebab dapat kenal junior n senior,
dapat pegang duit banyak2 :P
tapi yang xbestnyer lau xder orang datang beli 
memang kamu akan kesunyian giler2
huhuhuhu...
apepon, kerja ni OK 
terima kasih MISS FATMA bagi kepercayaan untuk jaga kedai ni 
yang penting ct dapat pengalaman! :D

5 comments:

Tukang Karut said...

ctk tak fofular ke????

juanz said...

alhamdulillah.. dpt jgk duit poket... :-)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya pernah jaga kedai koperasi sekolah saya.. tu pun best jugak.. hehhe

dill said...

saye pun suke buku ^^

*tetibe

dill.

hazwan hairy said...

wahh best tau jga kedai cmni..santai ja..

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥