26th Sept 2012 - Word Wednesday : Perhargaan :)

ASSALAMUALAIKUM

terima kasih siapa yang komen..
hahahaha...
xtahu nak buat entri ape ..
baca jer lah :D

bes gak kerja part time ni kan
hehehe....
tapi ct paling xsuka lau ada interview
nasib baik masa dapat kerja part time ni xder interview
terus diambil kerja :D

Zuan...alhamdulillah.. 
dapat la sikit2
boleh tampung makan hari2 kat u ni :)

TK...popular ker ct ni?
kat blog ni pon ct xpopular
kat uitm ni lagilah 
hehehe...

Dill...
saya xsuke buku
majalah saya suka
*tetibe


p/s: Kak Ujie & Kak Lily..thank 4 ur support...Eita,  HairyEika, PengetuaSS, Yen, Aiman, Robot Comel,  Ascil dan semua blogger...thank sebab masih ingat blog ni walaupun dah lama xlawat korang :D

5 comments:

juanz said...

pandai cr duit.... x susahkan family kan? bagus.....

hazwan hairy said...

im back! setelah sekian lama....

Tukang Karut said...

kalau nak bandingkan dengan mamak seksyen 7 tu, ko lagi popular la...

Sayidah Nafisah Ruslan said...

saya belogkayangan la awak yang comel.. hahahaha

tapi belogkhayalan pun boleh jugak :)
special gitu..awak sorang je yang panggil..

eita said...

siti k..nanti leh lah kita lepak kat pantai teluk gadung ye...
hehhehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥