19th Sept 2012 - Word Wednesday : Nak Bercuti..

ASSALAMUALAIKUM

sekarang ni sudah mula cuti study week
disebabkan ct amek dua subjek je sem ni
so sangat panjang lah jarak cuti dan final
final paper ct 15 dan 19hb 10

oleh demikian itu
saya terasa ingin bercuti
ada x sape2 nak ajak saya jalan2?
hahahaha..
memang xstudy lah jawab nya
tapi lau hari2 mengadap buku bosan jugak kan?
lebih baik pergi jalan2
(alasan)
huhuhuhu..

OKlah, sebelum ct merepek dengan lebih lanjut
ct harap dengan adanya masa terluang
akan ct merajinkan diri untuk update
walaupon korang xkisah
tapi ct kisah
hahahaha
apepon korang tetap dalam ingatan ct
walaupon ct xdapat nak blogwalking sekarang
hanya mampu update
jangan lupa daku ye :D
(berapa banyak entri daa guna ayat sama..haha :P)

kepada blogger yang ku rindui selalu
terutama abgku Tukang Karut (TK, mne link blog kamu ae?), skandalku Hairy , Zuan, Robot Comel, Belogkhayalan, Pengetua Speaker Sekolah, Yotokuu, BicaraHatiMoon, Eita
(sebenarnye ade lagi, lain kali ae :P)

thank sebab masih sudi melawat blog terabai ni
tanpa korang, sunyi lah blog saya :D

lastly, DOAKAN CT lulus cemerlang untuk sem kali ni
INSYAALLAH...TERIMA KASIH SEMUA :)

6 comments:

Ujie said...

Lps bercuti, mesti otak fresh..boleh study lebih baik kot CT. Semoga ct berjaya!

Tukang Karut said...

ermmm... dah bertahun dah tukar link...

t-karut.blogspot.com

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kami sentiasa menunggu update dari mu.. hehehe

ascil.punye.lah said...

ct goodluck!kita pun nak study week ni.

juanz said...

wah....skandal tuuuuu.. seswatuh tu.... ekekeke....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

All the best CT..moga lulus dengan cemerlang..belajar rajin2.. ^^

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥