03rd Sept 2012 - Word Wednesday : Study~

ASSALAMUALAIKUM

semester ni ct amek 2 subjek je
 final exam ct 15hb dan 19hb...
doa kan ct ye kawan2 
jadi jom kita study~ study~ study~ 

 

jangan ingat orang tersayang 
jom study~ study~ study~ 
 p/s: stressssssss kalau memaksa je :( 

Unimeow...tq untuk pihak dia :)

 Robot Comel..itu kawan saya :P
anyways goodluck juga untuk kamu dan Belogkayangan..hehe

TK...ct nak gula2 kapas..xmo lolipop

Kak Ujie...bahasa tersirat memang bahasa perempuan kan :D

7 comments:

hnahdy said...

hana pun kena start study dah.huhu

amboi kucing tu duduk :)

Tukang Karut said...

study study! Malu la kalau repeat lagi...hukhuk...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Good Luck CT..
Do The Best..^^

hazwan hairy said...

gudlucj ct..lma xmai xtau mn 1 link dh..nk kna rombak blik list..sobb

si robot comel said...

good luck tau ct! aja aja fighting!

eita said...

semoga berjaya....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak untuk awak jugak ek :)

saya dah mula malas nak belajar ni..dah la khamis ni paper susah nak mati.. :'(

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥