09th Okt 2012 - Selingan Selasa : Study Week

ASSALAMUALAIKUM 

 sekarang masih study week 
minggu depan ct exam 
hari ni kawan ajak study kat library 
pukul 8.30 pagi gitu
amboiiii lau saya bangun awal, saya join kalian k 
 hehehehe :P

 lagi satu, petang pula 
kawan ajak pergi teman dia ke kemaman 
jomlah jumpa disana :) 

 maaf saya xder idea hari ini 
so, saya beritahu je apa plan yang saya nak buat hari ini 
maaf membazir masa kalian
ahahaha 

 p/s: TK... 
xpela, dah melepas dah, ko pon dah nak ada anak :P 

Kak Eita... 
xready lagi lah,
masak pon xreti 
hehehehe 

Kak Lily... 
nanti dah pandai masak baru sedia 
hahahaha 

Hana... 
jodoh dah sampai ke?
hehehe  :D

7 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

sampai library tu jgn tido pulak :P

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck utk exam neext week..^^

Ujie said...

STUDY!STUDY!STUDY!
^__^

Tukang Karut said...

masih lagi ada 3kuota ...

DRC said...

good luck, CTK! =)
p/s : lama tak jenguk blog DRC nampak..huhuh

cHeRyNa PiReS said...

kadang2 kena cari idea baru boleh tulis. kadang2 tak cari pon dia dtg. good luck utk exam:)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

rajinnya nak pergi library.. saya pergi library untuk print dengan online je.. sebab kat situ je line paling laju.. hehehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥