22th Okt 2012 - Cinta : Merajuk?

ASSALAMUALAIKUM 

 

hahahaha 
ada ke gini? :P

 p/s : dalam rumah dah sekarang 
dapat bergurau2 ngan kucing daaaaa 
rindu gilerrrr... 
hehehehe

 anyways thank pada semua yang doakan ct 
maaf , ct masih xdapat nak blogwalking 
belum datang lagi mood tu 
mungkin dah lama sangat xpergi terjah2 
lagipun ct ada komitmen lain 
huhuhu...sorry 
be happy blogger  okay.. 
thank sebab sudi datang blog yang banyak merepek ni lagi :)

7 comments:

hazwan hairy said...

haha like2....bru ada akai..haha

Tukang Karut said...

pi la merajuk sengsorang...

Dhiera nadhirah said...

saya pun dh lame jugak x berblogwalking~

♥ Nana BamBam ♥ said...

xper..semoga mood itu datang bertandang kat hati ctk...hehe

juanz said...

bestnya dpt blk umah.....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

selamat beristirehat di rumah eh.. hehehe

saya kalau orang merajuk memang tak pandai pujuk..

ctk said...

hery : wooo xbek wooo..pujuk laa..haha


TK : cheh, xgentleman :P

Dhiera : itu r pasal tapi kak dhiera mesti bz sbb bru kawen kan ct ni sbb malas :D

Nana Bambam :tengah tunggu mood tu datang...Insyaallah...banyak program masa ni..bz...hehe

juan : memang best...tapi sush nak kuar..hehe

fisa : tq...ct pon xreti nak pujuk...dia majuk, kita pon majuk gak...hehehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥