24th Okt 2012 - Selingan Selasa : Di Rumah

ASSALAMUALAIKUM
 balik rumah ni best kan 
 dapat makanan yang cukup..
malahan terlebih.. 
alhamdulillah :) 
 dapat bergurau senda ngan kucing... 
pastu selsema..
huhu (alahan kucing) 
 lagi dapat tido lena...
 mak xmarah lau bangun lewat 
(yke?? :P) 
 paling penting.. 
'happy' sebab keluarga sentiasa ada disisi :D 

 tapi yang xsukanya 
disuruh cari kerja sementara tunggu masuk degree (insyaallah) 
adeh...xder ke kerja cari ct? 
hahahaha 
tiada benda yang senang kat dunia ni wahai ct 
ayooyoyo

 p/s: cari duit guna online bleh je kan?

5 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

cari je kat job street ctk...huhu

Sayidah Nafisah Ruslan said...

kalau kerja2 promoter tu mungkin banyaklah yang kosong.. tapi kalau boleh ct cari lah keje2 office.. hehe

juanz said...

gemoklah cik ct nnt kn?

Faieza MdR said...

fmly awys buat yg tbaik tuk kite :) sabar dear...insyaAllah rezeki Allah x siapa yg tahu..salam aidil adha...

ctk said...

nana : betul ke benda tu? hehe

fisa : kerjanyer banyak kan tapi orangnyer yang malas nak cari..kalau kerja yang cari kita kan best...haha

juan : dahmemang sedia gemok pon...hukhukhuk...

faieza : tenkiu kak. Insyaallah :D

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥