31th Okt 2012 - Word Wednesday : Blogger2

ASSALAMUALAIKUM 
 
 mereka blogger yang menyerikan lagi blog ct dengan komen2 mereka .
 i love them :) 
 
  Tukang Karut
 tukang karut yang suka menyentapkan daku :( 
 
   Cik Tikah 
suka berserita pasal kucing..i likeeeee :D
 
Robot Comel..
seorang penari professional yang mewakili Segar Amat..hati2, dia lagi kuat dari ultraman dan geng power rangers :P 
 
Belogkhayangan..
seorang penari kayangan yang mampu memukau jejaka disekelilingnya  :D 

Hazwan Hairy..
abang artis hensem yang lowww profileee..hehe

Potia@Silence Blog
selamat maju jaya dengan segmen beliau..jangan sentap2 lagi :) 
 
Baby Comel
salah seorang peserta segmen Potia, mungkin disitu dia mengenali blog ct..hehe :D 
 
Syafiqa..
dia giler2 bukn giler :D

Izan Mama Mia 
seorang ibu yang mempunyai anak comel bernama Mia, entrinye mengenai daging itu betul2 meragut jiwa naluri ku ..haha 
 
Chilled 
seorang gadis comel yang berjiwa lasak dan aktif di tempat belajarnya ...hehe..memandai je aku :D 

Kembara Jalanan...
sangan obses dengan spek mata tebal..hehe

NAL..
kreatif orangnya..pandai edit gambar macam cover cd..hehe :D
 
Kak Ujie..
mempunyai blog yang sangat berinformasi, bukan blog merapu cam ct ni :D
 
Kak Eita..
suka bercerita mengenai alam flora yang dilihatnya :)
 
Kak Lily..
suka bercerita mengenai anak yang suka berposing di depan camera, Qistina :D

Faieza..
kakak comel yang persis wajah Heliza yang kiut miut tu :D

Abang Boni..
seorang abang kacak yang mampu membuatkan orang lain mengeluarkan usus dari perutnya..huhu...ape aku merepek ni..

Kak Dhiera..
dah lama xpergi blog dia..dah kawen rupanya..
selamat pengantin baru akak :D

Ascil..
cerita dia selalu panjang2,detail yooo :D

Chemay..
jururawat yang sangat comel :D

Dill..
seorang pencerita yang kadang2 sensitip jiwanya...hukhukhuk
 
Nana Bambam..
xbegitu mengenali tapi terima kasih sebab sudi datang :D
 
Nana Liyana... 
seorang yang specky yang popular dengan spek mata Betty nya :D

banyak lagi, tapi takot terpanjang sangat..hehe
 
p/s : tuan blog tiada, hanya draft yang menunggu giliran untuk dipublishkan 
take care semua :)

9 comments:

si robot comel said...

terharu kita tau awak, hihi

♥ Nana BamBam ♥ said...

sama-sama..tak kenal maka kita kenal kenalkan lah ye....ngeeeheeeeee :P

happy kalau ctk happy :)

Tukang Karut said...

Ermmm..... Ko sentap ke ngan aku? Cam ni ank terjun bangunan la...

juanz said...

ye... ye... je obses. Entah pape entah.... hahaha...

chiLleD...!! said...

ops...kna lebih knl lg ni..hehe..

dh xblajar dh skg..hehe

Sayidah Nafisah Ruslan said...

uish? jejaka disekelilingnya? hahaha

mengada tau ct ni, penat kita malu2.. hahaha

NAL said...

memang kelakar.. =)

eita said...

nak ngis rasa....

chemay said...

chemay takdeee?
sobs3
:p

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥