30th Nov 2012 - Kisah Contest : CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

ASSALAMUALAIKUM 

 dah lama bebenor ct xjoin contest kan 
kali ni ct nak join contest cik abg ct 
HH namanya.. 
perasan x sy? 
hahaha 
*sila jangan muntah ye HH*lempang kang :P 

 HH ni seorang yang pemurah bukan pemarah, 
dia juga seorang yang kreatif, pandai berbisnes,
pandai juga membuat kuih :D 

 ok jom start! 
kenalkan,inilah headernyer
syarat nak join: 
1. Mesti/Perlu FOLLOW blog HH dulu... 
jangan nak membongak k ..

 2. LIKE page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 

 3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE 

 3. Letak tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE 

 4. Tempek/Gam/Lekat header kat atas tu.. 

 5. Link kan entry anda pada post entry yang ini 

 Tarikh tutup : 12/12/2012 

Pemenang akan di pilih melalui Random.org 
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

-------------------

 Maaf, ct kopipes je ni 
xperlu pon buat semua ni kalau korang xnak
 ikut syarat itu pon sudah cukup membuatkan HH sayang kat korang 
xperlu buat karangan apa2 pon :)

 OKLAH, terima kasih semua 
JOM SAMA-SAMA MEMERIAHKAN CONTEST NI :)
p/s: ct nak ole2 dari sarawak tu k :P

25 comments:

hazwan hairy said...

haha nk gelak plak bca intro..kuih pndai jga buat!lalala..semua pndai..hahaha...btw terima kasih ct sbb sudi join contest ni..insyallah anda akan dpt...

boni kacak said...

good luck awak :)

Tukang Karut said...

viel gluck...

eita said...

gd luck

obat kencing manis said...

semangat..semoga menang ya

chemay said...

all the best dear!
<3

hazwan hairy said...

dah list senrai peserta..klo da msa blh lah BW ..hehe

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak ct :)

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah n follow dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Anak Kampung said...

Salam BK dtg dri segmen sme
dtg dgn rendh diri dan follow kome


http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

ayut said...

singgah sini berjalan2x... :)

Nur Razlinda said...

haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

jemput singgah-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

Nur Asmida Bt Karim said...

Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://www.hazwanhairy.com/2012/12/senarai-peserta-contest-kalender-2013.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

obat pelangsing alami terbaik said...

makasih informasinya

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥