25th Dis 2012 - Selingan Selasa : Entri Sesaja :)

ASSALAMUALAIKUM 

 ct dengan blog ni kejap hidup kejap mati kan 
kalau betul2 mati 
memang terkubur macam ni je lah blog 
huhuhuhu 
*tetibe mood sedih :( 

 okay2, xmo sedih2 
*xder orang sedih pon ct 

 sebenarnya ct xtahu nak cerita ape 
hari selasa sepatutnya cerita pasal ct kan 
korang xnak tahu ke kenapa ct lama senyap? 
xnak pon? 
xpelah....
ct pon malas nak cerita
*merajuk

oklah,
 maka dengan ini tamat satu cerita
jadi jugak satu entri walaupun tiada motif 
maafkan daku membazirkan masa mu
hehehehe :D


 p/s: cuaca di Kelantan hujan,hujan,dan hujan 
tapi mesti ada hikmahnya kan 
bersangka baik lah pada Tuhan :)

*jangan main hujan ye anak2
jaga diri (^_^)

4 comments:

boni kacak said...

ala..cerita tu sangkut macam tu je..mohon diceritakan..hehe

Ujie said...

skrg tgh sem. break kan?

balik kg kat Johor pun hari2 ujan.

setiap kejadian mmg ada kebaikkannya utk kita, cuma tak terlihat mungkin.

potia casadelarossa said...

harapan saya moga atok nenek saya kat kelantan tak main hujan atau banjir... nak call diorg tak tau nombor

Sayidah Nafisah Ruslan said...

main hujan best tapi main banjir tak best.. tak pandai berenang.. hehee..

kadang2 tu memang takde langsung idea nak tulis blog tu yang merajuk sendiri tu.. sobsob

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥