06th Jan 2013 - Sehari Satu Kenangan : Permainan Pen Biru Pen Merah :D

ASSALAMUALAIKUM
(22 Safar 1434 H)

pernah main x?

ct  xpandai pon main
tapi dulu salah satu permainan popular di zaman sekolah
sementara tunggu cikgu masuk kelas :D

p/s : apa nama permainan ni sebenar ?

19 comments:

cucu umie said...

biasa jer main permainan ini masa sekolah dulu tpy time sek rendah jer..men dah x dah.. hehe

potia casadelarossa said...

wah teringat zaman sekolah..main ni time rehat kat dalam kelas...

eita said...

pernah main kalau cikgu tak masuk..
main plok kat bahagian belakang buku latihan...

Tukang Karut said...

aku champion main game ni...

boni kacak said...

saya panggil pen merah pen biru je.hahaha

Pengetua Speaker Sekolah said...

teringat zaman mude2 dlu..hehe..slalu kat muka tengah buku math jadi mangsa..haha

cintakhadijah said...

ck ingat budak skolah ck je main.. ahak

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

echa takashimaya said...

ye.saya pernah main ini! hehe.

Sis ieja said...

rasa ni game masa sekolah rendah, tapi sis pun tak reti sangat main. ahaha

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

zila manaf said...

pernah main...lejen nih...tp slalu kalah hoho

hazwan hairy said...

xpernah pn..binggo ja suka..haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

choki tak pernah main . tapi choki biasa tengok orang main . he e:)

Hanim Irsyad said...

best gler main games ney dulu. hehe. suke main time cikgu tak de or ade mesyuarat. haha

NAL said...

pernah tapi NAL tak pandai & suka main scrabble lagi.. :)

Che Rosliza Che Mat said...

akak tak pernah main...perkataan sos tue selalu jugak main...

Ezad Skytech said...

haha...selalu main game ni masa sekolah dulu...best kot....habis satu buku kotak2 dok main game ni...hee~

izzamri said...

kenangan gilos!
dari sekolah rendah,menengah sampai masuk U pun main lagi.kalau kelas tu lecture bosan.kalau lecturer garang,main jugak,cari nahas lohh.hahaha

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥