27th Jan 2013 - Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

ASSALAMUALAIKUM
(15 RabiuAwal 1434H)
BULAN PENUH PURNAMA

hari ini ct nak join G.A dari Penjual Janggut Berdaftar
ct rasa dialah Musang Berjanggut yang di-cari2 selama ni
rupa2nya dah jalankan perniagaan jual janggut
kesiannya :(

xnak cerita pasal tu, sedih!
mmm...macam biasa,
lau ct join G.A
banyak benda ct melalut nanti
bersabar jelah ye...
yang xnak baca tu, sila komen awal2 kata2 'goodluck'
hihihi
yang degil nak baca jugak tu, bacalah nyah
jangan menyesal sudah :P

ok,G.A kali ni
samaada kalah atau menang tetap dapat hadiah
iaitu brooch dari Pak Belalang
jadi,xrugi pon join kan (^_^)
baik betul belalang ni
dia kata itu hasil keuntungan selepas berjaya menilik dimana harta karun ahmad albab disorok
patotla murah hati :D

OK,SUDAH LA MEREPEK
JOM MULAAAA!
Bismilahirrahmanirrahim..

ini banner G.A:
 
klik banner tu untuk berkenalan dengan penganjur
jiwa dia je rosak,tapi hensemmmm!
*okay, ini bodek

 SYARAT-SYARAT NAK JOIN: 
1. Letak tajuk entri "Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak"
2. Letak Banner Giveaway kat atas dan Backlink Entry pada blog penganjur
3. Copy dan Paste URL/Link Sponser dalam ENTRY korang
(backlink kan jugak)
4. Follow dan Like Website/Fanpage Sponser
 (jangan menipu,dosa!)
5. TAG 3 orang rakan blogger
('inform' dan ugut mereka untuk join)

Senarai Sponser Yang Kaya Raya : (patuhi syarat 3 dan 4)
*ct dah follow/like semua..kalau ada tercicir bagitahu ye abam janggut :)

p/s: banyakkkk sangat kan nak kena follow
untuk menyenangkannya, terlebih dahulu,
sila buat urutan kepala mengikut arah barat daya selama 10 minit,
semasa proses 'kopipez' ni, otak anda akan mengalami sedikit pengelutan 
dan kemungkinan ketumbuhan kecil diotak akan berlaku
jangan takut! xkan mati pon nyah, paling tidak pon koma kejap je (a..k.a tido)
jangan sampai buat surat wasiat pulak..
uit,lebih2 plak kau ct

TAPIII, SEMUA TU BERBALOI DENGAN HADIAH YANG ANDA BAKAL DAPAT
tengok kat bawah ni (^_^)

HADIAH-HADIAHNYA :

*maaf buruk.edit dari tangan xkreatif.haha

- - - - - - - - - -
amacam, banyak betul kan hadiah
tengok la pulak berapa ramai sponsernya kan
hihihihi
pemurah SUNGGGGGUH dorang ni
korang pon kena la usaha sikit
nak masuk tandas pon kena bayar kan *ermm, macam xde kaitan je

teeeeeeeeeeeeeeet

OKlah,ct xreti sangat nak mengarut
walaupon nampak dah melalut pelik je kan
lagipon ct tengok, ramai peserta yang kreatif2
tergugat den
ada yang berpantun, bersyair, bergurindam, bersilat bagai
FUH!!! korang memang kreatif giler weiiii ea ea ea lop!
kalau menang, hantar la secebissss je hadiah kat sini k..
hehehehehe
semoga berjaya ye semua peserta

maka,
tamat sudah entri ini nyah
penat baca? dah beritahu awal2 kan
hehehe
harap-harap bertuah ler
kalau xbertuah jugak,
ct report kat badan hak asasi wanita
ok.tipu jer :P

jadi untuk penuhi syarat terakhirnya,ct nak tag :
 Choki-chokiNALCK
tag tu random je, cukup syarat..hehe..sorry ae :)

33 comments:

Pengetua Speaker Sekolah said...

gudluck ct..

Pengetua Speaker Sekolah said...

gudluck ct..

nabila biela said...

gudluck..done follow cini..nk mng dress x??jom join segmen ni..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

izan mama mia said...

gd luck yew

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck CT..^^

rendy rhembest said...

Sedikit ngertii.. hehehe...
Maaf saya orang indon smoga kita dapat brteman baik..
follback yack http://rendyrhembest.blogspot.com/

eita said...

gd luck

NAL said...

good luck..tq for tag CTK...

dhiera said...

good luck dear~

Feroz Othman said...

mekaceh juin..

CTK said...

thank semua :)

Aireyn Ashra ツ said...

cantik lah gambar tu edit :)

CTK said...

terima kasih :D

hana hadi said...

gud luck :)

potia casadelarossa said...

andai edit gambar tu... cantik sgt... tak sangka KERAS TANGAN juga CTK ni ni ye...

C.T.K said...

KERAS TANGAN TU maknanya XKREATIF ke?hahaha.. jgn la kutuk terang-terangan :P

afzalsukasuki said...

hahaha komen cliche 'goodluck' haha

papepun support dari geng lama nih,ramai tu sponsornya.adih kompom gadang2 tu

paling koman mesti mesin fotostat :D

C.T.K said...

untuk xmembazir masa..komen goodluck je..ct bg pelepasan..haha

*thank geng...tp xdak la smpai dpt mesin photostat...hahaha

J.Syazwana said...

rajennya. huhuhu

gud luck ye :)

AwieKashi said...

wow...rajin juin ye..
pape pun gudluck!!

#im back!

Ujie said...

Mcm jenuh gak nk follow sponsor berderet ni.

Anyway..gd luck ct!

Ayie Abas said...

salam CTK :)

GA yg ayie pernah tgok kat blog2 lain :)

ramai sponsor nya...:)

potia casadelarossa said...

KERAS TANGAN = kraf tangan.. kretif suka sgt... saya dah curi gambar ni tau...

Eyda Dania said...

gud luck ct...lmenye tak singgah.=)..miss u too dear..=)

CTK said...

Syazwana, Awie,Kak Ujie : skali skala terlebih rajn..hihi

Ayie :wlaupon rmai sponser, mmg rmai yg join,sbb hadiah hebat2 kot..hehe

Potia : uit, nk buat ape curi tu,buat jd poster kt umah ye...haha

Eyda : thank..mmg lama sgt2 dah, sthun berlalu :D


Ezad Skytech said...

rajin edit pic2 sponsor tu ye...hee...btw, gudluck ye..:D

hazwan hairy said...

gudluck skndl..dpt hadiah kita kgsi ok..hahaha...

CTK said...

ezad : dh ade software nyer..sng ckit..hehe...

hery : orite skndl..no problem ..hehe

si kiut lavender said...

all the best ct..:)

xila dot said...

oyeahhh cecayok!!

iyliana n. said...

Hyee Chibi Maruko congratz menang, sy sponsor untuk hadiah yg awk menang :)


Komen dekat blog sy

Nama penuh:
Alamat:
No tel:


p/s: komen sy xkan publishkan, kalau suruh bg dkat shout, tak pivasi pulak.

Sayidah Nafisah Ruslan said...

pergh! menawan betul hadiah2 dia.. semoga berjaya ye ct :)

Iema Gurlz said...

hye
dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥