01st Feb 2013 - Akhirnya Debaran Berakhir Jua

ASSALAMUALAIKUM

hari ini,ct nak kongsikan cerita gembira dan sedih
cerita yang happy-happy dulu k

yang gembiranya.

1.BERJAYA
ALHAMDULILLAH,
ct berjaya dapat tawaran sambung degree
debaran yang ku tunggu selama ini akhirnya terjawab
terima kasih UITM kerana masih sudi terima diriku
UITM DI HATIKU....hahaha (^_^)


Oh, cerita sedihnya pulak

1.TIADA GENG
ramai jugak kawan ct yang tak dapat
harap-harap rayuan dorang nanti diluluskan
sebab ct takde gang langsung!!
dulu bukan main berjanji,
 'nanti kita ambik kos sama2 eh'
'kita sekelas sama2 eh' *cam budak2 xde masa depan :P 
last2 lain pulak yang jadinya
xpe2, kita hanya mampu merancang
mungkin ada hikmah yang lebih baik lepas ni kan
sabar ye kawan-kawan

2.TUKAR KOS
kos yang ct dapat ni adalah pilihan kedua terakhir
ct memang minat ngan komputer2 ni,
sebab ct dulu akaun berkomputer
cuma risau sikit sebab takut lari sangat ngan subjek dlu
harap-harap boleh dibawa dengan baik..
hohoho

3.TEMPAT SAMA
degree ct masih dapat ditempat yang sama masa ct diploma dulu
ingat boleh la makan angin kat tempat lain pulak..hihihi
nampaknya 3 tahun lagi lah duk sini
bukan x suka, sukaaaa sangat sebab ada pantai
cuma sedih sebab kawan ct yang sama kos degree ni (senior lebih satu sem)
dorang semua dapat tempat lain
pelik bin ajaib
nanti susah la nak rujuk siapa2 *ngada
ngan pensyarah ct kureng sikit
gemuruh tetibe lau berdepan ngan mereka *penyakit xde ubat

nampaknya,kena cari kawan baru lah ni
harap2 korang sama kos ni xsombong
sebab ct xsombong pon
baik gitewww lorh :D

OK,nak cerita apa lagi?
xder dah kot
oh ye,
kalau korang ada pengalaman dengan kos ni
atau masih simpan nota2 berkaitan kos ni
kongsi2 lah ngan ct k :)

akhir kata,
doakan ct agar rayuan untuk duduk di kolej tercapai
bajet xseberapa nak duduk diluar
huhuhuhu
ADIOS AMIGOS

p/s;:bersyukur sangat2 da,,atleast dapat kan :)

21 comments:

Ezad Skytech said...

wahhh...tahniah ye CTK...dpt peluang sambung belajar lagi..:D

juanz said...

INGATKAN LEH DAPAT KAMPUS KAT SHAH ALAM.... DEKAT SIKIT DGN KITA.... TAPI.... SO SAD. Kalo kos komputer2 ni gamaknya makin teballah spec ct tu nanti yer.... huhuhu....

BlueiceButterfly said...

tahniah awk..rsanya kos nie ok...insyaAllah mesti boleh punya..:)

NAL said...

Tahniah..
insha Allah, ramai kawan nanti..

Ujie said...

alhamdulillah..tahniah ct!

akak doakan ct tercapai hajat ya..Insya Allah. :)

nabila biela said...

tahniah awak^^...gudluck..duk kat u jgn men2 taw..hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye CTK . semoga berjaya :)

Hanim Irsyad said...

wahhh. tahniah :) hehe

si kiut lavender said...

wah tahniah ct...

InsyaAllah...mesti akan jumpa ramai kawan nati..heee...:D

izan mama mia said...

mg terus meletop nanti..ehe komen sambil tgk meletop..termeletop lak kat cni..ehe..gd luck yer

xila dot said...

kita nak sambung master...tp cuak plak...

Pengetua Speaker Sekolah said...

tahniah ct..wahhh cos it tuu...blaja rajin2 nohhh...hehe

Ayie Abas said...

salam CTK :)

berkat doa CTK dan mak ayah tu...tahniah ya...

x kisah la wlu x ada kawan yg CTK kenal tapi percayalah CTK akan jumpa dgn kawan2 yg baru...kelak :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye..Tahniah CT...

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

sis92 said...

tahniah ctk
sis pun masih dekat melaka cuma pindah dari lendu ke bandar. Office system.
study rajin2 na, nanti kita boleh convo sesama as blogger gitu. :)

potia casadelarossa said...

Tahniah awk... walaupun awk belajar 1- thn lagi sy tetap tunggu awk... EH! blh ke komen mcmni? ekekek..
tahniah kat awk CTK... lepas ni mesti blog ni bersawang lagi lah jawabnya

C.T.K said...

ezad,choki2,hanim,sally yatiey : tenkiu ye :D

juanz : itu ler psl, igt leh mkn angin kt sne..huhuhu...spek ni kena tukar jugk la nti..konfirm naik power..hohoho...

bluice : in shaa allah..boleh pergi kot..jdoh ct ngan sbjek ni kot...hehe

NAL,si kiut lavender : thank.. risau bebenor xder kwn nti..huhuhu

Kak Ujie : terima kasih..doa2 kan ct ye :)

Nabiel : in shaa allah xmain2 cm dlu da..hihi

mama izan : uit, jgn smpai akk meletop..hehehe

xila : yke, cubalah..bgus r da nak bljr pringkat lg tinggi :D

pengetua speaker : kamu terer IT kan? nti ct rujuk ngan kamu je lah :P

ayie abas : thank, in shaa allah jupe..berdbr lak ase

kaka lily : xbrape best..hihi..btw tq :D

sis92 : atleast brtukar jugk tmpt tu..dpt mrasa angin lain..hihi...ok2,nti kita grad sesama :D

potia : wah...setia menunggu...hahaha...tenkiu ye...konfirm bersawang nti..jgn lupakan daku..hehe

izzamri said...

adik saya kos kejuruteraan komputer tapi kat main campus,s.alam.pasal kolej,saya dari sem1 sampai habis blajar dok kolej,untung x?hahah=D
btw,gud luck.syiok ohh study.rindu zaman blajar.

Nana Liyana said...

dh lama x komen2 tmpat ctk...


wahhhh3! org tu dh dapat smbung study yee,. Alhamdulillah! :D :D gmbira utk awk... lpas ni study rajin2 k? biar manapn kita kena ltak utk study, yg pnting niat mnimba ilmu harus 'dluruskan' .. :D thniah!

Sayidah Nafisah Ruslan said...

wah! tahniah ct! lepas ni doakan saya pulak untuk masuk degree ek.. hehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥