06th Feb 2013 - Promote : Topup Free

ASSALAMUALAIKUM 
( 25 RabiulAwal 1434H )

korang nak topup free x?
ct nak bagi topup free?
memang x lah kan..
hehehe

kalau yang memang nak sangat topup tu
like fanpage bawah ni
syaratnya kena lah ada facebook,bersemangat dan xputus asa
tapi ct dah putus asa dah
hehehehe

ini antara fanpage yang menawarkan topup free:

fanpage ni akan bagi topup free setiap hari jam 9pm
topup maxis,celcom atau digi bergantung pada permintaan
nak dapatkan,siapa cepat dia dapat lah.
hehe

korang mesti kenal blogger pen merah ni kan
fanpage dia pon selalu buat topup free jugak
dia akan bagi tiap2 masa sesuka hati dia
syarat nak dapat tu terpulang pada dia
selalunya teka teki atau pengomen bertuah
dia juga menggunakan konsep siapa cepat,dia dapat
ct xpernah dapat pon tapi ramai yang dah bertuah
hohohoh
 ---------------------------

yang bawah ni pulak ct nak kenalkan salah satu laman web yang boleh mesej free
korang pergi je kat sini

scrool kebawah dan ikut arahan dia bagi
letak word verification dan send!
senang je

ct selalu gak guna
menjadi jugak tapi bila sampai pada penerima tu xpasti lah
sepanjang ct guna cepat jugak sampainya

tapi mungkin disebabkan terlalu banyak arahan,
ramai yang xguna benda ni
tapi 'atleast' ada kecemasan sangat,
boleh lah guna kan
syaratnya kena la ada internet
dan browser internet explorer (IE) tidak dibenarkan guna benda ni :P


p/s: ada tak mana2 laman web yang bagi topup free or boleh mesej free lagi ?
boleh kongsi2 :D

19 comments:

sis92 said...

masa first time tengok kat fanpage pen merah tu eksaited gak , free tu pemurah betol.

NAL said...

wah..NAL tak tahu pun :)

hafiz hafizol said...

pernah buat yg mesej free tu haha..

hazwan hairy said...

nak bg juga lah..blh ct promote..hahaha

cik abbit said...

mesej free tu betol ke ? Ahaha

izan mama mia said...

er betul ker top up free tuu

nabila biela said...

best3..nk like semue..hehe

eita said...

Akak x pernah dpt jugak.selalu tengok org lain je dpt

eita said...

Akak x pernah dpt jugak.selalu tengok org lain je dpt

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Baru akak tau..macam menarik jer ni...

Hanim Irsyad said...

betul ke ney? huhu

Ayie Abas said...

salam CTK :)

kredit ayie selalu cepat berkurang...klu dpt topup free best jugak kn..

Tukang Karut said...

aku guna postpaid...sekian...

xila dot said...

baru tau ni hihi...okla ade ramai pemurah di malaysia ni huhu

Ujie said...

baiknye ati dia, bg top up free.

dolu2 kalau terdesak akak mesej guna email ke hp. free sbb dah guna internet kan. tp tak pasti yg reply tu kena caj camne.

Diana Azis said...

Ermm..baru tau..cam menarik jea.. :)

hana hadi said...

hana ada gak page ni bg 2up free dengan teka teki. nama page dia gags kot kalau xsilap

C.T.K said...

hafiz : m'jd x guna?hihi...ct suka guna sbb bleh msukkan nickname sesuka hati..org lain xleh thu lah spe kita.hahha

mama mia, hanim: yang topup free tu betul..ramai dh dpt, tp cara nak dapat tu siapa cepat dia dapat lah,kena betul2 bertuah..hihi :D
yang selalu tipu2 tu slalunya laman web yg nk dptkan visitor guna link,pastu tekan,benda tu tetibe jd spam,pdhl xdpt pon topupnya...mmg bnyak yang macam tu skrg.

cik abbit : yang mesej free tu, stkt ct guna mmg mnjadi,tapi kurengnya sbb kena masukkan maklumat satu2, sebab tu xfemes sgt kot laman web ni, tp atleast lau emergency sgt bleh la guna :)

hery : nti ct pomot bisnes kamu lak..haha..yg ni saje2 je nk bg sume org thu psl topup n mesej free ni..untung2 dpt :D

sis92,NAL,xila,kak lil,xila,nabiela,ayie,eita,diana : nanti cuba2 lah nasib..kot2 dpt..hehe

TK : untung ler pkai postpaid..bayaq bulan2 :P

kak ujie : lau dorg nk reply, suruh la dorg reply guna nombor kak ujie, dorg jimat, kak ujie pon lg jimat..hehe...klau dorg reply kt email tu,berbyr lah dorg, ksian pulak..lain lah klau dibls dgn email jugk :D

hana: thank 4 info tu..nk g trjah :D

Sayidah Nafisah Ruslan said...

wah! bestnya.. :)
nanti nak cubalah yang mesej free tu.. hehe

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥