11th Feb 2013 - "SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM"

ASSALAMUALAIKUM

maaf,arini nak join segmen,
terpikat dengan hadiah :P

ini banner segmen  :

(nak join, klik je banner tu)

SYARAT-SYARATNYA:

1. Mesti follow blog dia dulu, PEN BIRU
2. Copy banner yang ada kat atas tu dan gam kat entry korang
3. Buat 1 entri mudah bertajuk "SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM"
4. Tuliskan apa yang korang tahu pasal dia dan blog dia
5. Dalam entri tu..ajak kawan-kawan follower korang join segmen ni.
6. Tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen di bawah entri ni..

kata-kataku:
ct tahu pasal segmen ni dari blog Kak Ujie

ct xkenal pon blogger pen biru ni
hehehe
yang pasti dia dah kahwin
mempunyai dua orang jantung hati yang muke ala2 korean gituuu
chubby boy and naughty boy :D
 chubbynyerrr...cute!!  :D

dan juga mempunyai seekor kucing bernama OREN
*ciannyer basah kuyup jatuh dalam kolah..huhu
---
dan tengok pada tab2 menunya seperti seorang tukang jahit manik&labuci
nak tempah jahit2 manik ni, serbulah dia k :D

contoh jahitan manik dia:

waaa...gilerrr lawaa..
banyak lagi sebenarnya
nak tengok yang lain..terjah sini 
nak tempah untuk raya nanti boleh la..
tapi tanya la dia dulu boleh ke x..
suka hati je ct promote,karang xboleh plak..
hehe

OK ITU AJE,
NANTI KELAUT PULAK CT  MELALUT

Hadiah?
PERTAMA : 
Ole-ole special dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM80

KEDUA  : 
Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM30

KETIGA : 
Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM20

Saguhati untuk 5 orang : 
Topup prepaid RM5 setiap seorang..

CT NAK CHEESE POWDER TU
XJUMPE KAT KEDAI SINI
HOHOHO

moh ler kita join reramai, untung2 dapat adiah ni haa :D
Tamat: 15 Februari 2013

13 comments:

Pen Biru said...

thnks 4 ur support :)

Ujie said...

Semoga kita sama2 menang ya ct. ^__^

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck CT..^^

NAL said...

good luck..

yusuflaili(Goku) said...

salam;
selamat bersegmen.

eita said...

gd luck ..

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak ct! :)

Ayie Abas said...

ayie rasa pernah terjah blog pen biru tu..lepas ni nk terjah lagi..hehe

semoga CTK antara pemenang nya nanti..:)

xila dot said...

fuyohhh cantik giler dia jahit manik...gudluck yeah!!

Remy hazza said...

selamat bersegmen...remy nak join jugaklah......

Sya_Merpati Putih 88 said...

sy dah lame tak joint segment..baru2 nie adelah joint GA...huhu..

ape2 pun good luck ye ct!
kalau menang nnt, makan chezzy wedges jgn lupe kt..ehhee...

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam singgah!
tahniah menang :)

NAL said...

Tahniah...

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥