19th Feb 2013 - Blogwalking Blogger Popular :P

ASSALAMUALAIKUM

sebab ct xder idea nak update
ct nak promot blog orang lah
tetibe je kan
hihihi
 kat blog ct ni xramai pembaca setia
jadi senang sikit nak promot :D

hari ini 4 blogger lelaki dulu ae :D
maaf kalau xsuka
setengah blogger xsuka dipromot
low profile katanyer :P

ok,dibawah ini antara BLOGGER-BLOGGER POPULAR
bagi ct je lah..xtahu la korang macam mana :P


dia seorang yang sporting..blogger yang makin meningkat naik sebab rajin sangat join event yang blogger otai buat..lagiiii,pernah masuk newspaper,majalah2 malaysia...wow, jeles i tau..ahahaha...tapi dia xmelupakan blogger2 bawahan macam ct ni...hehehe...selain itu,dia juga seorang businessman ok...buat barang2 printing, jual kuih..hehehe...kalau nak tempah, tanye dia k..thank hery sebab xmelupakan skandalmu ni..hahaha :D


ct selalu panggil dia abam seo sebab blog dia kebanyakannya cerita mengenai seo..kalau korang teringin nak belajar pasal seo..terjah2 la entry dia ok..xpaham tanya dia, jangan tanya ct, ct xsempat belajar lagi :D..selain tu, dia juga suka cerita pasal fakta-fakta yang ada di seluruh dunia..menarik2..lagii, ct suka mengedik2 ngan dia..fullstop! :P


 
dia selalu je buat ct sentap...tapi ct kena akui dia lagi tua, kena la hormat kan..uhukz2..entry2 dia selalu je terselit perkataan yang karut marut..ada betulnya jugak apa dia taip tu tapi selalu putar belit dengan karutannya..terbaik weh...hanya orang yang berfikiran waras je bleh paham..haha...apepon terima kasih TK sebab sudi datang komen2 kat blog ct walaupon menyentapkan  :P


blogger ni dari tahun 2011 lagi ct kenal..kenal namanya lah..hehehe...sebab ct rase selalu gak nampak dia kat kotak2 komen blog yang ct pergi...rajin jugak dia ni kan...baru tahun 2013 ni ct berani tegur dia..sebab dia kenal ngan ramai blogger2 otai, so ct risau dia xlayan ct ni...tapi sangkaan ku meleset 100%...sejak tinggalkan jejak kt tmpat dia, rajin pulak dia datang...ct suka pergi blog dia sebab banyak info menarik..xmacam blog ct, sume bende nak muat..haha..thank ayie atas sokonganmu :)

yang bawah2 ni,nanti ct promot lagi :D

so,rajin2 la pergi blogwalking blog dorang..
tu antara blog yang ct suka pergi
yang tiada tu beritahu, nanti ct masukkan
hehehehe
jom  blogwalking siapa2 yang rajin tu
ct xrajin, sebab tu ct wujudkan entry ni
hahahaha :D

p/s: abaikan bahasa2 rojak,ayat yang berterabur sebab ct mengantok dah ni
sekarang jam 3.35a.m..sengaja semangat nak update...huarghhhh :P


24 comments:

Diana Azis said...

Wah-wah..kebanyakannya kak diana kenal..ala, nak merendak diri pulak..blok ct pun ok apa :)

izan mama mia said...

terrajin lak yer ct promote blog kekawan,,,ada antaranya akak folo,,

sis92 said...

banyak jugak yang sis kenal sebab ni blogger masa zaman kegemilangan 2012 haha

J.Syazwana said...

lambatnye tido!
huhuhu

Tukang Karut said...

sentap ek... sentap tu sejenis kuih muih ke?

Ujie said...

Pukul 3am? Tido lg sedap la ct...:)

C.T.K said...

Kak Diana, Mama mia, Sis :korang memang kenal dorg ni..selalu je ada kt kotak2 komen korang..hihi..

TK : sjenis kuih mcm karipap tuuuu...

Syazwana , kak ujie : tido lambat sbb buat kerja..hihi

hafiz hafizol said...

Blog nie pun apa kurangnyaa..... :D

eita said...

rasa nyer tak pernah singgah sekali pun..nati kena singgah ni

cikpinky said...

hahaha.rajin terrr jalan2

Ayie Abas said...

salam CTK :)

pandai CTK buat ayie kelu eh? haha

memang dari tahun 2011 lagi ke CTK kenal dgn ayie? knpa x tegur awal2...

apapun terima kasih sudi promote blog daku amat... :)

ayie simpan link blog CTK eh..

xila dot said...

semua hebat2 nih...eh mana blog abg ben? ngee larikk ;p

nabila biela said...

kena terjah nih..hehe

Remy hazza said...

wah...tak sabar nak tunggu turn remy...he3... hairy dgn ayie memang best.... kwn pren together gether ngan remy......

Pengetua Speaker Sekolah said...

blog sye xdepun ct ni..nak majuk ahhh..haha..

Potia CasadelaroSsa said...

aku berjalan di lorong2 kecil mencari kayu api... tiba2 aku tersentap... wah cantiknya bunga ni... tambah2 lagi yg warna purle ni... hmmm.. aku nak petik lah... blh bagi kat CTK...

thanks CTK... ni rasa nak lentok atas bahu ni.. thanks byk2 ye... jasamu ku kenang...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nanti nak terjah..~

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam..
wah..rajinnye promote..
hihih.. :)

afzalsukasuki said...

wah kemain ada nama den.ni yang terasa nak beli dindang kang :D

haha terima kasih ctk :) hari ni u sungguh anggun aww

C.T.K said...

hafiz : bnyak kekurangannya :D

kak eita: singgah la dorg, dorg baik punya olang :D

cik pinky : hihihi..jom jln sme2..haha

ayie abas : ye, knal dh lme..bru je brani tegur..hehe, maaf membuatmu terkelu..hahaha..thank :)

xila : abg ben xknl ct, ct promot yg knl ct je...ahahaha

biela,kak lily : terjah jgn xterjah..hehehe

remy : mmg best pon korang..jejaka malaya idaman wanita...haha...nti turn remy pulak :D

pengetua ss : olololo...sebesar-besar kuman namamu ade tuuu , xreview je lg...hihihi

Potia : hamboiiii...berpuitis benar dirimu...hehehe...terima kasih diatas bunganya ..promot ikhlas :D

♥ Cmª shIemª ♥ : sekali skala menghargai dorg ni :D

afzal :hahaha..tenkiu..bini mu tgh menjeling tuuuu...ayyoo..haha

Tinta Lana said...

Salam.

Semua memang hebat2, ada kelebihan masing2. Mcm Hairy, dia sangat rajin tinggal jejak n komen. Abam Potia plak, penuh ilmu tutorial didada..bukan didada dia ya..didada blognya,hahahaha

TK jangan cakapla, ctk pun tau kan karut dia mcmna,hahaha

Ayie, sangat berbakat bab2 design.

Memang pilihan ctk hebat2 ^_^

C.T.K said...

mereka mmg hebat, tp xsombong pon,...sbb tu yang ct suka dorang :D

hazwan hairy said...

alamakkk!! blog sya lah..hahaha..adoi malu lak tetber..haha..terima kasih ct..btw blog anda pn sempoi ok..blog sya xde lah femes mana pun hakikatnnya..lite2 ja dh kurang sikit dh ni..bz kan :p terima kasih2 kul 3 pg lak tu update..awesome >_<

Sayidah Nafisah Ruslan said...

bila nak buat perempuan punya pulak ni? hehe

*tak sabar, tak sabar* ;p

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥