21th Feb 2013 - SEGMEN KLIK SANA! KLIK SINI!

ASSALAMUALAIKUM
(sticky post)
ENTRI BARU DIBAWAH ENTRI INI :D

hari ini join segmen lagi
nak support lyeen pengemar cupcake yang comey lote ni  :D


CARA PENYERTAAN

1. Buat entry bertajuk "SEGMEN: Klik Sana! Klik Sini!"

2. Letakkan banner kat atas tu dan backlink kan ke entry ini.

3. Tag seorang blogger paling bertuah dalam dunia..:)
dia adalah....jeng jeng jeng...BELOGKAYANGAN
sebab dia gadis paling comel didunia..hahaha

4.Akhir sekali, letakkan link entry ke ruang komentar kat entry ini.

HADIAH ?
Segmen ni cari 50 orang pemenang
10 Blog Review
20 Bloglist Tahunan
10 Promosi header
2 Topup
2 Tudung Bawal
2 Buah Novel
2 Buah Header
2 Brooch Roses

TARIKH TUTUP :24.02.2013
TAMAT 11.59 PM !!!!

  p/s: harini ct nak hantar laptop ct ke kedai...mau servis apa yang patut
maka dengan itu,tata titi tutu sayang2 ku sekalian..jaga diri semua :D

16 comments:

Ali Jasni said...

hadiah tudung bawal tu.hihihi

Ayie Abas said...

salam CTK :)

mula2 selamat bersegmen ya :)

baik laa ayie jaga diri...CTK pun sama tau...hehe

Tukang Karut said...

lho... servis sendiri sudah...jimat...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

All The Best CT.. ^^

C.T.K said...

Ali : yup, tudung bawal kegemaranku, sbb tu join..hehehe

ayie :hehehe, trime kasih :D

TK : kalau ct tahu servis sndiri, xperlu lah ct antar..kita bg pd yg pkar je..hoho

kak lily : tenkiu :)

Ujie said...

Gd luck cik adik CT!

J.Syazwana said...

oit apesal rajin sangat join segmen ni.
bagus2.
hehehehe

xila dot said...

gudluck k!! ;p

C.T.K said...

kak ujie : thank :D

syazwana : join puas2 sbelum masuk u :D

xila : tenkiuuuu :P

eita said...

gd luck

Harith Iskandar said...

haha banyak betul skali komen :p

thanks thanks :)

Addasyuhadadisini said...

singgah dari segmen yang sama.. happy blogwalking.. :)

hieda aziz said...

jelajah sini..*_*

http://luvbellyda.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

Mieza Suhaini said...

done follow #772

sudi follow kecik balik dari segmen sama ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam CTK..
gud luck! gud luck!

Sayidah Nafisah Ruslan said...

ala kenapa kita tak join yang ni jugak ni? argghhh.. ruginya! :(

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥