22th Feb 2013 - (Blog) Mari masuk dalam henfon PCL !

ASSALAMUALAIKUM

ct nak join benda ni sat
xtahu lah nak panggil segmen ke ape ni
segmen la kot

PCL akan pilih sesiapa yang bertuah untuk dia mempromosikan rupa blog korang dalam handphone dia..kire macam review lah...

kalau bertuah, dapat la tahu rupa blog ct dalam handphone camane kan
almaklumlah,handphone ct cikai2 je
bagi ayam pon, ayam jeling je..ceh!

ok,kat bawah ni bannernyer:


syaratnya:
buat entri, letak banner,backlink ke sini,dan letak entri link kat sini
semudah ABC kan..
hehehe


TARIKH  TUTUP : HARI NI JE DIA BUAT...
( bermula jam 12a.m/pagi - 12p.m/tengahari )
yang sempat tu join lah..yang bangun tengahari tu xdapek den nak nolong :P


memandangkan hari ni hari jumaat,dia pulak pakai songkok, nampak alim dah,
maka ct jadikan ini sebagai entri jumaat ye :D


Like FB Blog CTK :P

5 comments:

Ayie Abas said...

salam CTK :)

menarik segmen nya lain dari yg lain..

ayie dulu pernah jugak tgok blog guna hp tapi mahal rugi kredit hp jer...baik tgok blog mcm biasa. :)

[PCL] said...

terima kasih CTK support pcl...salam jumaat yg penuh berkat.

C.T.K said...

ayie abas : untung ade enset leh tgk blog :P

PCL..sama2...salam jumaat :D

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam CTK..
rajinnye join segmen & ga..
:)gud luck

Sayidah Nafisah Ruslan said...

la.. untungnya orang yang dapat join tu..

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥