28th Feb 2013 - 2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away

ASSALAMUALAIKUM
(ini sticky post)
entri baru kat bawah ae ::D

hari ini first time nak join G.A REMYHAZZA
blog dia dah dimake up..lawaaaa beb..jeles!!!!

ct kenal dia dari tahun lepas lagi
tu pon sebab segmen yang dia buat
dulu xterbukak hati lagi nak join
sebab dah tegur2 tahun ni, dan beliau sangat peramah orangnya
maka, ct pon nak support la dia :)

ok,ini bannernya:  


SYARAT-SYARATNYA :
1)  follow blog remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com
2) kalau sudi like fanpages blog remy atau google+ remy (ini dia tak paksa )
3) buatkan satu entry yg bertajuk
"2nd year Ohsem Anniversary Aku cuma seorang kulikutif !!! Give away"
4) copy banner kat atas dan tampalkan dlm entry korang.
5) Akhir sekali, tinggalkan link entry korang kat entry ni

HADIAH :
RAHSIAAAAA! :P
kalau G.A yang first dlu dapat replika kapal terbang
tengok kat BLOG YANG DAH MENANG NI :P


jadi,moh join ramai-ramai

Tarikh Tutup: 28 FEBRUARI 2013



p/s : JOM BANTU BLOGGER TIRANA ADUKA

38 comments:

hazwan hairy said...

wahhh kita sama2 bersaing na..haha :p gudluck ct

Ayie Abas said...

salam CTK :)

ayie awal2 lagi dah join...

memang luar biasa sambutan GA remy...saingan sengit..

apapun ayie harap CTK antara nama yg terpilih kelak...:)

potia said...

selamat menang abg doakan

Remy hazza said...

ctk..thanks so much!!! mekasih join..... terharu nie..... insyaAllah kalau ada rezeki nanti tak kemana...... nak kena tambah hadiah nie.....

Seneorita Baharin said...

good luck dear! :)

Mia Liana said...

good luck ya...

[PCL] said...

gud luck ya CTK !

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good luck CT. ^^

izan mama mia said...

dh joint dh

xila dot said...

gudluckk!! kalo mng kongsi hadiah eh ahahhakkkkk

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Selamat bersegmen ye c.t.k :)nampak menarik,masih sempat lagi nih kalau nak join huhu^^

Etuza Ezawarna said...

selamat bersegmen & tahniah join memang gempak..

eita said...

gd luck ye...

AwieKashi said...

wah...rajin CTK juin ye...
kita sejak tahun nie kureng online...busy ngn degree...
pape pun gudluck!

JUK DIN said...

Assalamualaikum. Daddy dtg dari segmen yg sama. Done follow. Thanks for your previous comment. Happy Blogging, dik. http://jukdin.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

ANISRAHIM said...

GOOD LUCK =D

Mrs Velentine said...

good luck...MV pun join

Cik JariManis said...

wah2...goodluck ya!..semoga menang! chaiyoook! *peace! ;)

Hanif Idrus said...

Salam kenal !!!

J.Syazwana said...

bestnya kalau dapat replika kapal terbang. hari tu baru usha2 kat mid valley. rasa macam nak beli. comel lah. hehehehe

btw gud luck okey!
:)

afzalsukasuki said...

hahaha apsal tetiba buat2 kiut si remy ni?hahaha

tapi memang cantik la header dia tu :D

hana hadi said...

gud luck :)

hana pun dah join nie. nanti spa dapat hadiah, kita bahagi 2 ek..hehe

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam CTK..
cma lom join lagi.. hhuhuh..
gud luck :)

Wirda Amir said...

Salam...

Saya dtg sini..terimakasih sudi ke tmpt sy..

Sally Yatiey said...

Goodluck! ^_^
Saya belum join lagi. Nanti2 nak join jugaklah ;D hehe

AyueJean AJ said...

follow sini balik... =D

ayut said...

salam kenal....thanks follow..follow back ^^ join jgk ni....moga ada luck bersama nnt :))

C.T.K said...

TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN BLOGGER KU SEMUA..MEH KITA SAMA-SAMA BERSAING YE..HEHE


*GOODLUCK YE CT *ucapan utk diri sendiri..haha

Lyana's Page said...

gudluck ctk.. sy saje je join, support blogger remy. sy follow sini juga ya. salam perkenalan ;)

Cik Rongoks Ika said...

good luck ! ^^

michelle De hunny said...

gud luck jugak ^^
sy follow sini , ada masa follow sy jugak.
hehhehe =)

Tinta Lana said...

Urmm..dah hampir setahun tak join segmen2 ni..tawar hati..huhuhuh

miz ruha said...

gud luck... ^_^

Ina ZaLinA said...

cik ina datang membalas kunjungan..

Remy hazza said...

ctk....
tahniah....... sahabat dah berjaya dlm segmen remy .... 2nd Ohsem Anniversary aku cuma seorang kulikutif !!!! let's check out !!!!!
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2013/03/tahniah-blogger-bertuah-2nd-year-ohsem.html

QasehnyaRania said...

singgah follow dari segmen yang sama :)

Mar Haini Abdul Rahim said...

assalamualaikum ~ belog jcb singgah dr segmen yg sama :)

$alam Ukhuwwah & $alam blogging ^_^

Sayidah Nafisah Ruslan said...

rajin betul ct join segmen

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥