26th Feb 2013 - Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

ASSALAMUALAIKUM

hari ini mau join big G.A
ct suka sangat join last minit
*terlupe..huhuhu
haritu join bloglist apit pon last minit
tapi xdak rezeki menang
hahahah..xpala..
tanda nak support korang 
jadi,terimalah :D

ini bannernyer :

 
Big GiveAway by  


Syarat-syarat GA ini :
1. Buat satu entri dan letak title : Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool
2. Letak banner dalam entri serta backlink kan ke entri ini.
3. Dibawah banner sertakan juga ayat ini *korang copy & paste je! > Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com  *wajib

4. Sila Follow Blog Sponsor :  *wajib
a. Cikgu Fizi
b. Fizgraphic.com 
c. Emasputih.com
d. Duniashida.com
e. Aimancool.com  

5.  Like FP Sponsor :  *wajib
a. CikguFizi  
b. Fizgraphic  
c. Duniashida  
d. EmasPutih  

6. Masukkan Sponsors dalam Bloglist korang  *wajib
7. Tag sekurang-kurangnya 2 rakan *lebih lagi bagus!
Robot Comel,Belogkayangan *mereka dua sekawan :D
8. Dah siap, komenkan link entri GA ke entri ini.
9. Sharekan link GA ke wall facebook masing-masing

----------------------
Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)

--
Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini : 
 Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger

--
Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang

p/s : facebook ct bernama Siti Ler :)
semua syarat dah buat..lau tertinggal beritahu okay
in shaa allah ada rezeki.
aamiin :)

p/s lagi : blog ct ade masalah coding
sebab tu tulisan kejap kecik kejap besar
sorry kalau susah nak baca..
 huhuuhu   

12 comments:

Remy hazza said...

gud luck...remy doakan semoga berjaya nanti.....

Farah Waheda Wahid said...

datang dari GA yang sama... dan dah follow awak...

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

anis suryanie said...

amboi.. sronok CT ye duk join GA.. hehehe

gudluck dear! :)

Cik JariManis said...

rajinnya awk ikut GA eh? hehe apa2pun semoga menang! hyep! haha! :D

Eyma su said...

gud luck dari GA yg sama..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck CT..^^

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam CTK..
menarik hadiah2nye..

gud luck :)

Wirda Amir said...

Gut luck ye....

xila dot said...

kalo kita buat GA nak join tak? hehe gudluck k

Ezad Skytech said...

last minit pun join je...asalkan sempat...hee...all the best..:D

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

Sayidah Nafisah Ruslan said...

ala ruginya tak join :(
ruginya.. hadiah menarik pulak tu :(

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥