28th Feb 2013 - Lelaki,Perempuan dan Google :P

ASSALAMUALAIKUM

tadi ct saja-saja je buat benda ni
tengok la apa kebanyakan perempuan dan lelaki cari antara satu sama lain :P

carian lelaki :

 --------------------------

carian perempuan :



p/s:  bahaya betul, taip sikit da keluar macam-macam..
huhu


15 comments:

deno said...

ha'ah kan.. beware...... hehe

sis92 said...

haha kadang2 mengarut je yang diorang google

Ezad Skytech said...

belum taip habis lagi mcm2 suggestion da keluar...huhu~

Ayie Abas said...

hahaha...kena hati2 pilih yg mana satu...:P

NAL said...

nama pun google kan..memang kerjanya meng'google' je la..hehe

anis suryanie said...

hahaha.. yang censored tu pun nak google.. adoi laaaa... :)

<3 anis

♥ Cmª shIemª ♥ said...

Salam CTK..
aDehhh adeshh..
hihi.. mcm2 la carian diorg ni. :)

nini said...

hahahahaah..kantoi dah

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

teruk betul carian diorang ni -_-

xila dot said...

hahaha perempuan ke yang over gugel nih hihi

hazwan hairy said...

hahaha mcm tau ja apa yg dihitamkan tu..

deno said...

ola.... terima kasih kerana ke blog deno :) deno da folo sini ^^

Nor Aznida said...

hahaha..macam2... :)

anamizu said...

todia kemain lagi gugel dok suggest dah apa yg kita nak cari =P

Sayidah Nafisah Ruslan said...

nanti dah lama2.. tah pape lagi yg keluar tah.. huhu

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥