10th Feb 2013 - Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

ASSALAMUALAIKUM
(29 RabiulAwal 1434H)


Syarat-syarat penyertaan :
1. Like fanpage FizgraphicDotCom
2. Follow blog www.fizgraphic.com
3. Follow Google+ kat SINI
3. Buat entry bertajuk Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic
4. Tampal banner kat atas tue dalam entry dan backlink ke entry nie.
5. Haa then dalam entry tue sila ceritakan pasal blog fizgraphic. Tak kiralah nak ceritakan pasal doodle ka, tutorial ka, apa yang fizgraphic bantu hampa dalam dunia blogger nie. Ceritakan serba ringkas ikut kreativiti hampa. Dalam penulisan atau artwork ka. Ikut suka. 
kata2 ct:
maaf,kena taip cepat2...tinggal 4minit je ni...
ct selalunya jadi silent reader kat blog dia
prnah komen sekali dua je
bagi ct dia terlampau otai
hahahahaha
ct suka semua freebies2 dia
tutorial2 dia pon selalu gak ct amalkan
hihihi
nak tahu, pergi terjah link tu
maaf xkreatif.hahahhaa
semoga bertuah dapat jadi salah satu blog yang bertapak di blog mu :D

5. Hantar link entry ke ruangan komen kat entry ni.
6. Tekan Button Share Facebook
*apit..kt ner ye?xjupe
6. Tarikh tamat : Tepat pukul 11.59 pm malam nie. *Kejap jer

13 comments:

Khalid Kyle said...


Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

nabila biela said...

haha..citi pom pndai bodek jugak yew..hehe..kite geng!!!wink3

C.T.K said...

khalid : thank..u are so handsome...hahaha

asiah : thank..goodluck jugk cntik :D

biela : yes kita geng!!!...bab2 bodek ni mmg kita terer kn..hahaha

nizamriadzi said...

assalam CTK....balas ziarah n follow dr segmen yg sama... ^^ http://www.nizamriadzi.com/2013/02/aku-join-segmen-blogger-fizgraphic-di.html

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. alang2 dah sampai sini aida follow blog CTK sekali #771 :) salam kenal CTK..

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Salam ukhwah...done follow u back...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Arra Ahmad said...

singgah dari segmen samajemput singgah blog kite plak..:)

Remy hazza said...

dari segmen yg sama.....
salam kenal....

Sayidah Nafisah Ruslan said...

dapat tercalon tak dalam bloglist tu? hehe

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

♥ Pengomen2 CTK ♥

Get this commentators widget

♥ Followers ♥

♥ Kisah Perempuan ♥

♥ Kisah Lelaki ♥

♥ Teman Baru ♥

♥ Surah Hari Ini ♥